23948sdkhjf

Kommende biløkonomer på tur til IAA

Biløkonomstuderende fra Erhvervsakademi Aarhus og CPH Business har været på studietur til IAA i Frankfurt. Studieturen giver de studerende et godt indblik i de nyeste tendenser.
De 1. og 2. års biløkonomstuderende fra Aarhus og Lyngby er vendt hjem fra en fælles studietur til IAA 2013 som et led i biløkonomstudiet. Formålet med turen har været, at de studerende skulle tilegne sig viden om, hvilke tendenser der rører sig på såvel nybilsmarkedet som eftermarkedet. Endvidere er IAA en unik mulighed for at opleve, hvorledes verdens største bilproducenter markedsfører deres produkter til slutbrugerne.

- Turen var godt arrangeret og havde et spændende og relevant fagligt indhold. IAA var meget velbesøgt de to dage, vi var på messen. Især var det spændende at se, hvor entusiastiske de tyske og internationale forbrugere var. Derudover var der rig mulighed for at se alle nyhederne, hvor især de tyske bilproducenter havde gjort meget ud af deres stande, siger Mathias Brix, biløkonomstuderende hos Volkswagen Aarhus i Risskov og 1. års studerende på Erhvervsakademi Aarhus.

I november er der arrangeret endnu en studietur for 2. års studerende, som blandt andet besøger Volvo i Göteborg, og i januar 2014 drager de 2. årsstuderende igen til udlandet, hvor de som et led i deres uddannelse skal i tre måneders praktik i en udenlandsk virksomhed

Arrangørerne fra biløkonomuddannelsen sender en stor tak til deres samarbejdspartnere, som har udvist interesse for projektet og støttet økonomisk op om dette. Uden disse samarbejdspartnere havde denne tur ikke været mulig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088