23948sdkhjf

Super Dæk Service åbner værksted

Dækkæde har indtaget Nørresundby med center nr. 60.
Super Dæk Service åbnede den 1. december værksted nr. 60 i Danmark. Det nye værksted ligger i Nørresundby på Loftbrovej, og det er ikke tilfældigt, at SDS åbner et dæk- og autoværksted lige dér, for stedet har ifølge SDS en fantastisk placering.

For adm. direktør i Super Dæk Service, Jonas Højland Pedersen, var der ingen tvivl, da Super Dæk Service kunne overtage det tidligere Kvikcenter i Nørresundby. En ting er, at SDS gerne vil følge sin vækststrategi og udvide i Nordjylland, noget andet er, at placeringen er perfekt for Super Dæk Service.

- Et dæk- og autoværksted skal ligge så tæt som muligt på store trafikårer, hvor der dagligt kører mange pendlere. Det er typisk på vej til eller fra arbejde, at folk skifter til vinter- eller sommerdæk. Og så skal kunden opleve, at det er let og hurtigt at få sin bil køreklar uanset mærke. Derfor tilbyder vi også at udføre drive-in dækskifte samt service på SDS værkstedet, mens kunden venter, fortæller regionschef Peter Skriver, som mener, at stedet har en sidste trumf.

Det er ikke kun trafikken på vejene, som er vigtig for SDS. Det er også vigtigt, at der er andre forretninger eller centre, der trækker potentielle kunder til.

- Med Jysk og Kvickly som naboer, er der åbnet op for, at det nye SDS værksted får en flyvende start. Vi starter med to unge mekanikere og en afdelingsleder fra Aalborg. Men med de muligheder, vi ser for vores nye værksted, regner jeg med, at vi snart skal udvide med flere dygtige dækfolk og mekanikere, siger en forventningsfuld Peter Skriver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078