23948sdkhjf

Jema Autolifte får ny fabrik, nyt logo og ny fremtid

Efter at have solgt autolifte siden 2007 tager vækstvirksomheden Jema Autolifte A/S nu skridtet fuldt ud og åbner sin egen fabrik i Kina.
- Vi har længe haft ønsket om at hæve vores kvalitet op til de førende på markedet så som Ravaglioli, Stenhøj og Maha, og det mener vi nu er lykkedes ved at etablere vores egen 100 procent Jema autolifte produktion, hvor vi selv styrer kvaliteten og udviklingen. Jema Autolifte vil nu have større mulighed for at bruge alt vores knowhow og udvikle nye og smarte løsninger, der ikke er set før på markedet, udtaler adm. direktør Kasper Petersen.

- Vi er overbeviste om, at dette vil medføre en radikal ændring på liftområdet. Hvor man i dag godt kan komme af med over 30-40.000 kroner for en 2-søjlet spindellift, vil man nu kunne erhverve en TÜV-godkendt Jema Autolift med quickarme og indbygget LED-lys til omkring 18.000 kroner, og de billigste hydrauliske 2-søjlede autolifte vil blive solgt for under 10.000 kroner, fortæller han.

TÜV-godkendt

Alle lifte, som bliver produceret på fabrikken, bliver TÜV-godkendt efter de strengeste europæiske normer og kvalitetskrav, oplyser Jema.

- Det har aldrig været et tvivlsspørgsmål for os at bruge TÜV som partner. Vi kunne sagtens have sparet pengene og fået en normal CE-godkendelse, men vi ønsker absolut topkvalitet på vores produkter uden diskussion. Derfor er valget faldet på TÜV, siger Kasper Petersen.

Statsligt tilskud

Samarbejdet er sket i tæt samarbejde med den danske statsejede fond IFU, som står for investeringsfonden for udviklingslandende. IFU har tidligere hjulpet andre danske virksomheder med at etablere produktion i Kina, blandt andre Lundbeck, Rockwool og Ecco.

- IFU er for Jema Autolifte en uvurderlig partner med hensyn til etablering af fabrikken og ekspertise vedrørende lokale forhold, siger Jema-direktøren.

Stort sortiment

Jema Autolifte udvider samtidig sortimentet og får blandt andet 2-søjlede løftere, som tager helt op til 5500 kilogram. 4-søjlede med løftekapacitet på op til 6500 kg samt de helt nye exclusive line 4-søjlede lifte, som med en opkørselstid på 35 sekunder er oplagt til synshallen.

Samtidig bliver sortimentet udvidet med 2-søjlede spindellifte, hvor Jema Autolifte ellers tidligere kun har solgt hydrauliske lifte. Det sker på grund af en stigende efterspørgsel på disse lifte.

- Men det har været vigtig for Jema Autolifte ikke at glemme rødderne, hvilket vil sige at vores lavpris sortiment inden for sax lifte, 2-søjlede lifte og ikke mindst de 1-søjlede mobile lifte stadigvæk vil være at finde i vores produktion, siger Kasper Petersen.

De første produkter fra fabrikken i Kina forventes at lande hos Jema Autolifte i starten af maj måned, og der forventes fuldt sortiment omkring den 1. august.

Globale ambitioner

I dag har Jema Autolifte et datterselskab i Frankrig og autoriserede forhandlere i Norge og Belgien samt et samarbejde på vej i Sverige. Men allerede nu er der også tæt dialog med forhandlere i Australien, Saudi-Arabien samt Rusland og Ukraine, som forventes at kunne aftage flere tusinde lifte om året.

Udvidet grossistsamarbejde

- Vi har i dag et godt samarbejde med de fleste grossistkæder i landet, men vi ønsker at udvide samarbejdet i forbindelse med, at vores egne produkter når til Danmark til maj. Med alle de førnævnte tiltag håber og forventer vi, at det vil være muligt at få et endnu tættere samarbejde med landets grossister, siger direktøren.

I Danmark holder Jema Autolifte til med lager og showroom på Industrihegnet i Tune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083