23948sdkhjf

Grossist indtager Roskilde

Den danske grossistkæde au2parts fortsætter med at ekspandere med nye afdelinger og sortiment.
I februar åbner au2parts i Roskilde med erfarne branchefolk. De ledende medarbejdere er afdelingsleder Lykke Mailund-Rasmussen og kundeansvarlig Renee Pedersen. Derudover er Nicolaj Karlsen ansat som ekspedient. Teamet kommer fra øvrige autogrossister i området og er dermed både lokalkendte og har branchekendskab.

Au2parts roskilde bliver en del af AB autodele ApS, som allerede har afdelinger i Hillerød, København NV, Glostrup og på Amager.

- Vi er i en god udvikling, og det er derfor naturligt for os at udvide vores serviceområde. Vi har længe haft efterspørgsler i området fra værksteder, der ønsker et samarbejde. Vi har i au2parts et rigtigt godt vareprogram og et særdeles godt webkatalog, som vores nuværende kunder hos de øvrige fire afdelinger allerede sætter rigtig stor pris på, udtaler direktør Michael Holm fra AB autodele.

- Au2parts har desuden sit ene hovedlager i Glostrup, og det kombineret med vores øvrige afdelinger giver os en enestående mulighed for at kunne give vores kunder en særdeles god leveringsservice. Udover et af markedets bedste webkataloger og logistikprogram kan vi også tilbyde værkstedskoncepterne AutoPartner og Teknicar samt produktkoncepterne Rudecenter og Diesel Service Center, der alle kan stille vores kunder stærkere på markedet, mener han.

Dejligt centralt

Også de tre nye initiativtagere glæder sig til at komme i gang:

- Vi er ikke i tvivl om, at vi med vores lokale kendskab og med opbakningen fra au2parts kan skabe et godt grundlag for en grossist i Roskilde området. Vi bygger nu et nyt lager op med alle de dele, som vi forventer, vi kan få brug for og foretager løbende justeringer, så vi hele tiden har alle de aktuelle varer på lager. Derudover modtager vi varer fra vores hovedlager i Glostrup fire gange om dagen. Et optimalt varelager og mange daglige vareture ud til værkstederne gør, at vi ser os i stand til at give en god og seriøs service. Forretningen kommer til at ligge på Bytoften 9A Roskilde, så det bliver dejligt centralt, udtaler afdelingsleder Lykke Mailund-Rasmussen.

Kan gøre en forskel

Niels K. Skak, au2parts kædechef er ligeledes meget tilfreds med, at au2parts nu får en grossist i Roskilde:

- Det at være Danmarks hurtigst voksende kæde er ikke det afgørende for os. Det vigtigste er, at det er nogle dygtige og engagerede partnere, der kommer med, og som kan gøre en forskel lokalt og dermed sikre en landsdækkende distribution og høj servicegrad for au2parts, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074