23948sdkhjf

Autobutler lancerer nyt indkøbskoncept

Værkstederne tilknyttet udbudssitet får nu mulighed for at hente reservedelspriser fra leverandører inden tilbudsgivning. En Carepoint-indkøber er hentet til opgaven.
Værkstedsportalen autobutler.dk introducerer AutobutlerPLUS for de danske værksteder. Det skal være en avanceret online indkøbsforening, der skal være bindeled mellem værksteder og branchens forskellige leverandører, det være sig reservedele, glas, forsikringer, dæk og fælge, undervognsbehandlinger, syn med mere.

AutobutlerPLUSer tilbyder eksklusive indkøbs- og samarbejdsaftaler til alle værksteder, uanset om værkstedet er autoriseret eller tilknyttet en af de frie værkstedskæder. Alle værksteder er velkomne, sidst på året, også de, der ikke er tilmeldt værkstedsportalen, melder autobutler.dk.

Michael Mikkelsen, der tidligere har været ansvarlig for indkøb i Carepoint-kæden, er manden, der skal føre AutobutlerPLUS til succes.

- Og det glæder jeg mig til. Det er sjældent, man får en chance for at være med til at udvikle og udbrede et så nyskabende koncept, så jeg tøvede ikke med at sige ja, da jeg fik tilbuddet, siger Michael Mikkelsen, der nu er partneransvarlig hos autobutler.dk.

System i tilbudsgivning

Med det nye indkøbskoncept får værkstederne adgang til eksklusive indkøbs- og samarbejdsaftaler, der kan optimere værkstedsdriften og derved skabe en bedre bundlinje.

Målet med AutobutlerPLUS er desuden at spare tid på tilbudsgivningen ude på værkstederne. Et eksempel kunne være som følgende:

Et værksted tilknyttet autobutler.dk ser en interessant opgave, et 100.000 km service, som værkstedet vil byde ind på. Der skal bruges motorolie, to filtre, et komplet tandremssæt med vandpumpe og strammere, nye tændrør og to vinduesviskere. Via det serviceskema-system, værkstedet bruger, og som er integreret i autobutler-dashboardet, har værkstedet hurtigt styr på tidsforbruget. Herefter kan værkstedet med nogle få klik bestille de nødvendige reservedele hos de forskellige AutobutlerPLUS leverandører.

Til sidst kan værkstedet med få klik udarbejde et godt udspecificeret og velformuleret tilbud til kunden, lige til at sende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08