23948sdkhjf

Amager har landets bedste Skoda-tekniker

Ved Skoda Service Challenge 2012/2013 blev René Hellemann kåret til årets bedste servicetekniker.
René Hellemann arbejder til daglig hos Skoda Amager, hvor man er stolte over at have Danmarks bedste Skoda-tekniker i medarbejderstaben. Mere moderne teknologi stiller højere krav til teknikerne end nogensinde tidligere.

René Hellemann fra Skoda Amager kan nu bryste sig af titlen danmarksmester. Han har nemlig efter at have gennemgået en række praktiske og teoretiske udfordringer vundet titlen som bedste servicetekniker ved den nationale Skoda Service Challenge 2012/2013.

- Kåringen af Rene er en flot blåstempling af Skoda Amager, og vi er utrolig stolte over at have landets bedste Skoda-tekniker ansat i vores forretning. Det er vigtigt for os, at vi har de bedste teknikere ansat til at løse fremtidens tekniske udfordringer. Moderne teknologi kræver mere og mere af vores teknikere, og René har nu bevist, at han er blandt de allerbedste til at håndtere de tekniske opgaver nu og i fremtiden, siger Mogens Lindhardt, servicechef hos Skoda Amager.

René Hellemann dystede mod andre Skoda-serviceteknikere fra hele landet. De blev udfordret på fejlfinding på flere biler, samt nogle praktiske udfordringer såsom udskiftning af en kobling på en DSG-gearkasse. Herudover skulle alle deltagerne besvare en teoretisk opgave bestående af 50 spørgsmål.

René Hellemann er 30 år og uddannet mekaniker. Med titlen som danmarksmester skal han nu dyste om titlen som verdensmester ved den internationale Service Challenge finale, som finder sted til foråret og som afholdes i Tjekkiet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094