23948sdkhjf

SKF får pris af Fiat

Den store svenske leje-producent, SKF, har modtaget den ansete pris Fiat Qualitas Award som leverandør af den bedste kvalitet.
Fiats Qualitas Award uddeles til Fiats bedste leverandører som en anerkendelse for den indsats, som respektive virksomheder gør for at øge Fiat-bilernes kvalitet og værdi.

- Det er en meget prestigefyldt pris. Jeg bliver både stolt og inspireret, og ser det som et bevis på, at SKF leverer produkter i høj kvalitet og kan tilføre kunderne den rette værdi. Vores samarbejde med Fiat går over 100 år tilbage og bygger på tillid og fælles erfaringer. Et andet bevis på vores stærke samarbejde, udover denne pris, er aftalen om at levere produkter til Fiats nye X-UV-platform, som blev indgået for nylig, udtaler Per H. Larsen, nordisk salgs- og marketingsdirektør, SKF Automotive.

SKF blev for nylig valgt til at levere SKF hjullejeenheder til for- og baghjulene på fire forskellige Fiat- og Jeep-modeller på den nye X-UV-platform. Aftalerne forventes tilsammen at have en værdi af cirka én milliard svenske kroner.

Med kvalitetsprisen og forretningsaftalerne anerkender Fiat SKF’s ekspertise, når det drejer sig om at udvikle løsninger med den optimerede ydeevne og kvalitet, som kræves til moderne bil-modeller. En anden væsentlig faktor, som værdsættes højt, er SKF’s lokale tilstedeværelse i hele verden med både teknisk og produktionsmæssig support. Disse forhold er grundlaget for, at samarbejdet hele tiden vokser og gør det muligt at udvikle både innovative og energieffektive løsninger, oplyser SKF i en pressemeddelelse.

Produktionen af hjullejeenhederne påbegyndes i slutningen af 2014 på SKF’s fabrik i Airasca i Italien, og i 2016 udvides produktionen til SKF’s fabrik i Cajamar i Brasilien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078