23948sdkhjf

En ægte vinterkonge

Pirelli Snowcontrol 3 er kåret som "forbilledlig" i den store vinterdæktest fra Auto Bil.
- Pirelli Snowcontrol 3 er udviklet specielt til de krav, der stilles til biler i kompaktklassen. Dækket giver et maksimum af vejgreb, traktion og stabilitet på snedækket, våd og tør kørebane. Samtidig sikrer dækket korte bremselængder og maksimal kontrol. Dækkets mange egenskaber overbeviste også dækeksperterne fra Auto Bild, oplyser Sven Leyens-Wiedau, salgs- og marketingchef for Pirelli i Danmark.

I forbindelse med den aktuelle vinterdæktest undersøgte eksperterne 50 profiler i den populære størrelse 195/65 R 15, som er standardstørrelsen til Golf- eller kompaktklassen, under de hårdest tænkelige betingelser i 16 enkeltdiscipliner. Testbilen var en VW Golf. I en første elimineringsrunde udvalgte eksperterne de 15 bedste af i alt 50 profiler. I denne testfase fik Snowcontrol 3 topkarakterer i de primært sikkerhedsrelevante kriterier "Bremsning på våd og snedækket kørebane".

Pirelli Snowcontrol 3 er en "velafbalanceret vinterspecialist med sportsligt-dynamiske håndteringskvaliteter i vådt føre, præcise styreegenskaber samt minimale bremselængder på snedækket og våd kørebane", vurderede testeksperterne fra det tyske bilblad. Dækket opnåede topkarakterer ved bremsning på sne og i vådt føre, ved håndtering på våd kørebane og på rundbane. I det endelige testresultat kårede eksperterne Snowcontrol 3 til "ægte vinterkonge" og gav dækket det eftertragtede prædikat "Forbilledlig", oplyser Pirelli.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094