23948sdkhjf

Thule testvinder i tagbokstest

Den tyske motororganisation ADAC og magasinet Auto motor und sport tester årligt tagbokse før vintersæsonen. To modeller fra Thule vandt begge test. ADAC udnævnte Thule Motion 800 som "Bedste tagboks" og Auto motor und sport angav Thule Excellence XT som "Bedste produkt".
I mere end fire årtier har Thule været pioner indenfor udvikling af tagbokse med fokus på design, kvalitet og sikkerhed.

ADAC, en af de mest betydningsfulde motororganisationer i Tyskland, udnævnte "Thule Motion 800" tagboks, som vinder i testen. Thule Motion 800 overbevidste juryen gennem den enkle håndtering og høje sikkerhed. Juryen var imponeret over den specielle og patenterede anordning til montering "PowerClick", en moment-indikator, som tilsikrer at den rette kraft er anvendt for at spænde tagboksen fast.

Auto motor und sport, Tysklands bedst sælgende motormagasin, udnævnte den eksklusive tagboks "Thule Excellence XT" til vinder. Innovative detaljer så som et integreret lastnet og ekstra beskyttelse i fronten af tagboksen førte til en førsteplads i testen, oplyser den danske salgschef, Stiig Larsen, Thule.

Rapporterne kan læses i det seneste nummer af Auto motor und sport, nummer 25, 2013 og test fra ADAC på ADAC’s website.

Også svensk testvinder

Thules tagboks Thule Dynamic 800 er også testvinder i Teknikens Värld test 2013. I det seneste nummer af "Teknikens Värld" blev der således testet fem tagbokse, alle indkøbt på det svenske marked. Thule Dynamic 800 skiller sig ud som testvinder takket være nem montering, smarte løsninger og høj kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125