23948sdkhjf

Ti indehavere gennem uddannelse

Den 27. november afsluttede yderligere ti indehavere Din Bilpartners interne lederuddannelse. Det er det sjette hold, som har gennemgået Din Bilpartner forløbet, siden uddannelsen blev introduceret i 2009. I 2011 blev indehaveruddannelsen gjort obligatorisk for Din Bilpartner værkstederne med det formål at udstyre indehaverne med de nødvendige værktøjer til en succesfuld værkstedsdrift.

Indehaveruddannelsen, der foregår på FTZ Akademi i Odense, består af fire moduler med fokus på planlægning og kundestyring, kundepleje og kvalitet, motivation og medarbejderudvikling samt indtjening og effektivitet.

Hele forløbet varer et års tid, og ideen er, at indehaverne laver hver deres forretningsplan, som de løbende kan bruge til at udvikle deres eget værksted med.

- Uanset, hvor længe man har haft et værksted, er det nemlig vigtigt med uddannelse, da adfærden blandt kunder og medarbejdere ændres over tid og dermed kræver nye kompetencer at håndtere. Din Bilpartner opdaterer derfor løbende indehaveruddannelsen i samspil med akademiets undervisere samt eksterne specialister, så indholdet giver indehaverne de bedste betingelser for at drive deres værksted med succes, siger kædechef Niels Peter Nøddeskou-Fink.

Hvert modul af indehaveruddannelsen foregår over to dage med fællesspisning og socialt samvær om aftenen, hvilket giver rig mulighed for at netværke med de andre indehavere samt dele erfaringer omkring værkstedsdrift og meget andet.

- Uddannelsesforløbene hjælper til at få skabt en fællesskabsfølelse blandt indehaverne omkring det at være med i Din Bilpartner kæden. Vi kan virkelig mærke, at indehaverne flytter sig mentalt, men samtidig får de også bearbejdet nogle arbejdsprocesser hjemme på værkstedet, som er med til at optimere medarbejdernes og deres egen hverdag, udtaler Niels Peter Nøddeskou-Fink, der også glæder sig over, at man formentlig har haft alle værkstedsindehavere igennem uddannelsen inden udgangen af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094