23948sdkhjf

Bellevue Raceclub går efter podieplads

Når hundredvis af historiske køretøjer i weekenden den 17.-19. maj indtager Aarhus’ gader i forbindelse med Classic Race Aarhus, lyder også startskuddet til sæsonens andet løb i motorsportens superliga, Auto G i Danish Thundersport Championship, og Team Bellevue Raceclubs jagt på en podieplads.
Blandt de mange historiske, flotte og klassiske biler, der deltager i klasserne for Classic Cars i Classic Race Aarhus, findes også en topmoderne og brutal V8, 5,7 liters racerbil med over 440 hestekræfter i form af Bellevue Raceclubs super hurtige, sorte Chevrolet Camaro med racerkører Kim Rødkjær bag rattet. Camaroen skal dyste med bl.a. Jan Magnussen i motorsportens superliga, Auto G, i Danish Thundersport Championship.

- Jeg er klar til at give alt, hvad jeg overhovedet kan for at slå de andre kørere og komme først over stregen, udtaler en topmotiveret Kim Rødkjær, der udover at glæde sig til at trykke speederen helt i bund, også ser frem til at levere et helt ekstraordinært show med intens spænding til publikum.

- Vi er super stolte af at være sponsor for et så professionelt og engageret team som Team Bellevue Club, og vi er sikre på, at et arrangement som Classic Race Aarhus vil trække tusindvis af både bil- og motorsportsentusiaster samt børn og voksne til sig, fortæller marketingchef hos Bellevue, Enrico Kaarsberg. Udover at være et race med historiske køretøjer, er Classic Race Aarhus også en fortælling om bilens udvikling gennem årtier, hvor der kan opleves køretøjer fra motorsportens forskellige perioder samt klassiske motorcykler. Overskuddet fra Classic Race går til støtte af børns trafiksikkerhed og til udvikling af grøn teknologi for autobranchen.

Oplevelsesvirksomheden Bellevue A/S’, der er sponsor for Kim Rødkjær, beslutning om at gå ind i motorspor med sit eget team, skal ses i lyset af firmaet succes med at sælge motorsport- og racer-løbsoplevelser til attraktive priser i den kendte Bellevue gaveboks gennem et veludbygget netværk af mere end 600 salgssteder landet over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078