23948sdkhjf

Ronnie Bremer kører Auto-G DTC i vinderbil

Racerkøreren Ronnie Bremer bekræfter, at det nu er sikkert, at han vender hjem til dansk motorsport for at køre Auto-G DTC i den kommende sæson, som han allerede er langt i planlægningen af.
Det understregede Bremer, da han ONSDAG ankom til Dansk Motorsport Awards røde løber foran Cirkusbygningen i den DTC-racer, som han har anskaffet og benyttede lejligheden til at præsentere sit unikke design af.

Ronnie Bremer oplyser i forbindelse med offentliggørelsen:

- Jeg er nu så langt, at jeg kan bekræfte, at jeg kører Auto-G DTC i den kommende sæson, og jeg glæder mig utroligt meget til at vende hjem til dansk motorsports kongeklasse med de spændende kørere og fede biler.

- Det er et faktum, at jeg kører Auto-G DTC i vinderbilen, da jeg har overtaget den bil, som Jan Magnussen vandt Auto-G DTC-mesterskabet 2012 i. Jeg kører efter at vælte Jan Magnussen af DTC-tronen, så det forbliver vinderbilen også efter den kommende sæson, siger han.

- Jeg har totalt re-designet bilen, så den fremstår i et unikt blåt chrom design, og jeg kører med nr. 10. Jeg ser frem til, at jeg får den nye buldrende V8 DTC-motor hjem, så DTC-raceren efter en renovering bliver top-klar til de test, jeg skal i gang med så hurtigt som muligt, udtaler han.

- Jeg kører Auto-G DTC i mit eget team, som jeg etablerer i samarbejde med gode partnere. Flere er på plads, og andre forhandler jeg stadig med. Jeg er meget optimistisk – men, fortsat åben for yderligere partnere, inden jeg begynder at præsentere mine partnere. Det er for tidligt at melde noget sikkert ud, om vi bliver et team for én eller to DTC-kørere – men, jeg kan bekræfte, at teamet har overtaget to DTC-racere samt udstyr, så vi har hele set up’et på plads til to biler. Vi har også en god dialog med flere interesserede DTC-kørere, så jeg har en begrundet optimistisk tro på, at vi bliver et team for to DTC-kørere, siger racerkører og teamejer Ronnie Bremer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093