23948sdkhjf

Til kamp mod airbag-tyve

D.A.F. har lanceret www.indberet-tyveri.dk.
Som tidligere omtalt i Motor-magasinet er tyverier fra bilforhandlernes biler af airbags med mere er et stigende problem for forhandlerne. Derfor har Danmarks Automobilforhandler Forening (D.A.F.) gennem nogen tid arbejdet på at udvikle et system, hvor forhandlerne enkelt og elektronisk kan indberette, når de har været udsat for indbrud.

Det er nu muligt via nettet på www.indberet-tyveri.dk. I første omgang er der tale om et meget simpelt system, som alene skal bruges til dataindsamling. På længere sigt vil D.A.F. undersøge muligheden for at udvikle systemet, så det desuden automatisk kan generere en anmeldelsesrapport til politiet.

Problematikken har også fanget TV2's øjne. Inden for de kommende uger vil kanalen derfor tage problematikken op i Station 2. TV2 har blandt andet interviewet medlem af D.A.F.'s brancheudvalg, Per Weiskvist, om hans problemer med indbrud.

TV2 vil gerne have så mange historier som muligt, så hvis en bilforhandler netop har været udsat for tyveri eller indbrud, hører D.A.F. gerne herom.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078