23948sdkhjf

Seek4Cars indbyder til aktietegning

På fem infomøder landet over vil autobranchens tværgående it-selskab informere om medejerskab af virksomheden.
De fleste i autobranchen kender allerede Seek4Cars A/S som it-leverandør til store dele af autobranchen, med baggrund i det tidligere Auto Danmark, og som host for over 650 branche-hjemmesider. Nu indbyder den nordjyske virksomhed til at udvide ejerkredsen, som lovet, og kommer derfor rundt i landet på fem møder (se boks) for at fortælle om sig selv og aktietegningen. For der er flere ting i vente for autobranchen fra Seek4Cars.

- Vores ambitioner er store, og vi ønsker at realisere dem sammen med kollegerne i autobranchen, der længe har ønsket medejerskab. Vi satte i efteråret 2012 vores ellers planlagte aktieemission på "hold" for at støtte op om Biltorvet A/S, der ligeledes blev udbudt på aktier til bilforhandlerne. Møderne er nu sat til dette efterår, for nu synes vi, at tiden er inde til, at vi kan gå i luften med vores mange planer, siger direktør Kim Espersen og kompagnonen, projektchef Scott Harboe, til Motor-magasinet.

De to vil på infomøderne fortælle om autobranchen på internettet, egne it-løsninger og selvfølgelig om muligheden for at blive medejer fra 5000 kroner for 10 kapitalandele svarende til i alt nominelt 100 kroner til kurs 5000 pr. aktie (se prospektet på prospekt.seek4cars.net).

Selskab på tværs

- Vi får at vide af brancheaktører, at vi har skrevet Danmarkshistorie, fordi vi, på branchens opfordring, har skabt ét selskab og it-løsninger, der går på tværs af grossister, værkstedskæder og brancheforeninger. Ingen kommer i nærheden af os overhovedet i forhold til at tilbyde hosting, dataintegration samt automatik i it-løsninger, siger Kim Espersen

Bag elementet om aktietegning står også en række visioner om blandt andet at sikre fri adgang til alle data i tilknytning til autobranchen, herunder bildata, reservedelsdata og andre brancherelaterede data.

Kim Espersen tilføjer, at autobranchen har ønsket en aktieemission for at sikre sig, at Seek4Cars A/S ikke på sigt ender under anden kontrol, så branchen har medindflydelse og medejerskab over egne it-løsninger.

Ukurante reservedele

Ved systemabonnement og it-hosting af hjemmesider hos Seek4Cars A/S kan værksteder koble sig på branchens it-løsninger, hvad enten man eksempelvis er Automester-værksted eller konkurrerende Mekonomen-værksted. Det foregår helt automatisk i Seek4Cars’ løsninger, i samarbejde med de enkelte grossister.

Selskabet er desuden i færd med at skabe en fuldt integreret brugerplatform til autobranchen, hvor man, ud over biler og motorcykler, også vil kunne handle med blandt andet ukurante reservedele fra hengemte lagre. Også camping-elementer, trailer- og landbrugsdele er en del af konceptet, samt det nyeste inden for finansiering og leasing integration til egen platform.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078