23948sdkhjf

Axalta lancerer Cromax

Det nye navn for DuPont Refinish.
Axalta Coating Systems har lanceret Cromax som det nye mærkenavn for DuPont Refinish, et globalt lakmærke for bilværksteder.

Sammen med et nyt logo, der visuelt formidler ånden i Cromax, er lanceringen af Cromax en del af Axaltas fortløbende forpligtelse over for sine kunder om at levere produkter af høj kvalitet.

- Cromax-navnet og det iøjnefaldende logo giver et helt nyt udseeende til en fremragende linje af autoreparationsprodukter, der har vundet enorm popularitet blandt tusindvis af værkstedskunder, distributører og importører, der anvender reparationslak i hele verden. Cromax er allerede et etableret, anerkendt produktnavn på vores markeder. I dag udvider vi Cromax-navnet til at omfatte en portefølje af produkter, der vil give vores kunder valgmuligheder og støtte lige igennem lakeringsværkstedet, udtaler Charles Shaver, bestyrelsesformand og adm. direktør for Axalta Coating Systems.

Cromax og produktporteføljen derunder lover forbedret produktivitet med produkter udviklet til nem, hurtig og præcis påførelse.

Cromax inkluderer alle de store produktlinjer, som er en del af DuPont Refinish-franchisen i dag, såsom Cromax Pro, Cromax Basecoat, Chroma Premier, ChromaBase og Centari. Alt i de enkelte produktlinjer forbliver det samme – samme kvalitet, formularer og teknologi, lover Axalta.

Den endelige lancering af den nye Cromax-identitet på tværs af hele porteføljen af produkter vil tage et stykke tid. Meddelelse er det første skridt i denne proces, og der vil komme flere meddelelser om Cromax senere i 2013. De nye Cromax-produktmærker vil dukke op i 2014 afhængig af lokalitet. I mellemtiden kan alle produkter, farveværktøjer og andre ressourcer med DuPont Refinish-navnet fortsat anvendes af importører, distributører og værkstedskunder.

Mere på www.cromax.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093