23948sdkhjf

AL Finans laver aftale med BilBasen

Bilforhandlere får nu også mulighed for at få eksponeret deres finansieringstilbud via AL Finans på BilBasen.
Nu får bilkøberne et konkret og skræddersyet finansieringstilbud på BilBasen fra AL Finans i samarbejde med deres bilforhandlere. Det giver forhandlerne væsentligt forbedrede muligheder for eksponering af finansieringen, der bliver vist på både pc og mobile platforme.

- Vi er på de annonceplatforme, hvor vores forhandlere er, og hvor bilkøberne søger efter biler. Det er derfor naturligt, at vi også er repræsenteret på BilBasen, så de bilforhandlere, der benytter vores finansieringsløsning, får eksponeret tilbuddene overfor bilkøberne, siger udlånschef hos AL Finans, Jan Houborg.

I dag er salg af finansiering en væsentlig del af indtjeningen for bilforhandlerne AL Finans og BilBasen har derfor arbejdet på, at de skræddersyede tilbud til bilkøberne bliver meget attraktive.

- En af fordelene ved det nye samarbejde er, at bilkøberne får nemmere ved at tage beslutningen om at få bilen finansieret via AL Finans og bilforhandlerens tilbud. Det er en avanceret løsning, der er målrettet den enkelte bil, og det er en klar fordel for såvel finansieringsselskabet som bilforhandlerne, siger Michael Johnsen, kommerciel direktør for BilBasen. Han tilføjer, at forhandlerne vil opleve en markant effekt af eksponeringen på BilBasen.

- De erfaringer, vi hidtil har gjort med eksponeringen af finansieringstilbud, har øget omsætningen markant for forhandlerne, siger Michael Johnsen.

Det står stadig bilforhandlerne frit for at vælge finansieringsselskab via BilBasen efter den nye samarbejdsaftale med AL Finans.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078