23948sdkhjf

Rattet Rundt

Young Driver AMR er tilbage på podiet i FIA World Endurance Championship efter en lang periode på fire måneder. Christoffer Nygaard, Kristian Poulsen og Nicki Thiim kørte Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE’en, der drives af Aston Martin Racing, til en andenplads ved seriepremieren på Circuit of the Americas i Austin i Texas efter Aston Martin-kollegerne Hall/Campbell-Walter. Med deres tredje podieplacering i sæsonen rykker Nygaard og Poulsen op på sjettepladsen i klassementet for kørere i GTE-Am-klassen.

Tom Kristensen, Loïc Duval og Allan McNish tog deres tredje sejr i mesterskabet i år, og dermed også Audis LMP sejr nummer 100. Dermed er de nu 33 point foran holdkammeraterne i den anden Audi.

I den to-hjulstrukne del af Danmarksmesterskabet i rally var Frank Nielsen og Per Brodersen i tæt kamp med to andre mandskaber. De tre hold skiftedes til at være hurtigst på de ti hastighedsprøver, og her endte Frank Nielsen og Per Brodersen i den røde og hvide Citroën med at være bedst fire gange.

Weekendens afdeling af VW Scirocco R-Cup i Oschersleben blev den hidtil bedste for Kasper H. Jensen, som vandt lørdagens løb og besatte tredjepladsen søndag. Det var Kaspers første sejr i klassen, og resultaterne bringer ham ind på en samlet andenplads i mesterskabet.

Nicolas Beer var uheldig i de tre løb i ADAC Formel Master, hvor han nu indtager fjerdepladsen før sidste runde. Den unge københavner satte hurtigste tid i kvalifikationen, men desværre betød en medbragt straf fra sidste runde et dårligt udgangspunkt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094