23948sdkhjf

Hankook på Mercedes E-klassen og BMW 5-serien

Mercedes og BMW har øget antallet af leverancer fra Hankook og OE montere modeller fra Mercedes E-klassen og BMW 5-serien med Hankooks high-end dæk Ventus S1 evo2.
Koreanske Hankook har i forvejen en aftale med både Mercedes og BMW om at være OE leverandør til flere modeller, og det er det samarbejde, der nu udvides til at omfatte E-klassen og 5-serien.

- Det understreger yderligere Hankook’s position som én af verdens førende dækproducenter, som også er i stand til at levere high-end produkter til nogle af verdens ypperste bilmærker, siger Klauz Christensen, salgschef på Auto hos den danske Hankook importør, Nordisk Dæk Import.

Fokus på støjniveau

Den nye Mercedes-Benz E 220 BlueTec BlueEfficiency Edition vil rulle ud fra fabrikken i Stuttgart monteret med 17" Hankook Ventus S1 evo2. I udviklingen af Ventus S1 evo2 har der været fokus på reduceret støjniveau og lav rullemodstand, hvilket til fulde matcher den miljøvenlige linje, som Mercedes signalerer den nye E 220-model.

Hos BMW er det modellerne 520i, 528i, 530i, 535i og 520d, der nu fra fødslen er monteret med 17" Hankook Ventus S1 evo2. BMW har i øvrigt også Hankook som OE leverandør til Mini samt BMW 1 og 3 serierne, og Mercedes offentliggjorde tidligere på efteråret, at man har valgt at OE montere Hankook Ventus Prime2 dæk på den nye Mercedes S-klasse.

Hankook udvider

På Hankook’s topmoderne fabrik i Ungarn produceres millioner af dæk til OE montering på flere europæiske bilmærker. Fabrikken blev taget i brug i 2007, og Hankook investerer netop nu mere end 300 mio. euro i en udvidelse, som vil bringes den europæiske produktion af Hankook dæk op på 17 mio. dæk årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094