23948sdkhjf

Ajour med Danmarks autobranche

● Audi Gladsaxe har modtaget Gladsaxe kommunes erhvervspris for den nye store forretning.

● Post Danmark har købt 50 eldrevne Vito E-Cell varebiler fra Mercedes-Benz som den største samlede ordre af denne type bil i Europa, efter et succesrigt forsøg på Bornholm. Rækkevidden på 130 kilometer er rigeligt for Post Danmark. Vito E-Cell var i 2011 verdens første serieproducerede el-varebil, og Danmark blev blandt udvalgt blandt fem testlande for Daimler-koncernens el-bilsatsning.

● Bilejere kan booke service og prøveture med en ny Audi-app til smartphones, der også leverer de seneste Audi-nyheder, invitationer til eksklusive events og videoer – og naturligvis kontakt når bilen skal skiftes.

● Opel Zafira Tourer kan nu leveres med 195 hk BiTurbo dieselmotor, der gør bilen til den hurtigste syv personers MPV i sin klasse. Sekventiel BiTurbo teknologi med to skovlhjul i forskellig størrelse i samme turbolader sikrer høj ydelse og et drejningsmoment på 400 Nm, men pæne 17,9 km/l efter EU-normen. Accelerationen fra 0-100 km/t er 8,9 sekunder.

● Hyundai i40 med meget sikkerheds- og komfortudstyr kan nu leases fra 2995 kr./mdr. med en førstegangsydelse på 20.000 kroner, inklusive etableringsomkostninger, i dieselversionen, der kører 23,3 kilometer på literen.

● Kjærgaarden Auto i Hillerød reagerer på Kontant tv-udsendelsen forleden om problematiske PSA 1,6 TDCi-motorer ved at tilbyde 50 procent rabat på udskiftning af turboladeren, hvis bilen har kørt under 300.000 kilometer og er serviceret af værkstedet – for at imødekomme kunders eventuelle bekymringer.

● Better Place har indviet endnu en batteriskiftestation, denne gang i Herning, som binder Aarhus, Vejle og Esbjerg sammen for snart flere end de nuværende få Renault Fluence Z.E-ejere, håber selskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078