23948sdkhjf

Elitesucces i Aarhus

I Aarhus satser de også på at udvikle de bedste personvognsmekanikere yderligere, og i august startede Aarhus Tech deres elitelinje med ti unge drenge.
Før sommerferien søgte Center for Autoteknologi på Aarhus Tech unge, tekniske talenter, der kunne tænke sig at være en del af en elitelinjen på hovedforløbet for personvognsmekanikere. I alt ti drenge endte med at være på holdet, da elitelinjen startede 5. august. Efter fem uger på skolebænken er de unge nu ude på deres lærepladser, og uddannelseschefen for elitelinjen er godt tilfreds med, hvordan det nye tiltag er startet.

- Vi tror, vi har ramt rigtigt ved at skabe et elitehold. De unge er meget motiverede og nysgerrige. Vi vil gerne have, at de er fremadstræbende, og de opfordres til at bruge den ekstra tid, det kræves at være på elitelinjen, siger Søren Rousing Glob, uddannelseschef for center for autoteknologi på Aarhus Tech.

Fremtidig elite

Den nye elitelinje varer 3,5 år, hvor man bliver trænet og undervist på et højt niveau. Eleverne bliver udfordret igennem flere hjemmeopgaver, mere skolegang og avancerede opgaver på værkstedet. Den første evaluering af forløbet foregik i sidste uge. De unge oplyser, at de har travlt, og det vil flere unge også få i fremtiden.

- Det er ikke sidste gang, vi laver en elitelinje. Vi er i gang med at opbygge samarbejder med fremtidige lærepladser, og vi håber på at kunne starte endnu et hold op til august, siger Søren Rousing Glob.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079