23948sdkhjf

VM-kører fik fyreseddel i fødselsdagsgave

Michel Nykjær har vundet tre sejre i år og er nummer tre i kampen om VM for standardvogne, men nu er det slut Nika Racing.
Michel Nykjær kunne godt have ønsket sig en bedre fødselsdagsgave end den, han fik om aftenen på sin 34-års fødselsdag onsdag.

"Gaven" var nemlig en fyreseddel fra hans svenske arbejdsgiver Nika Racing, der trods danskerens tre sejre i årets VM for standardvogne, WTCC, en samlet tredjeplads og en førsteplads hos privatkørerne, valgte at skille sig af med Nykjær.

"Det har været mit bedste år i WTCC, men desværre ender det her. På grund af den økonomiske situation har Nika fundet en anden kører. Resten er tavshed ...", skrev Michel Nykjær efterfølgende på sin twitterprofil.

Nika Racing er et privat team, og Michel Nykjær skulle derfor selv skaffe en del af sponsorgrundlaget for sin kontrakt med svenskerne, men med tre løb tilbage af sæsonen har enderne ikke kunnet mødes, og holdet har derfor valgt at satse på en kører med penge på bankbogen.

- Det er surt, når jeg ligger nummer tre i verdensmesterskabet og fører privatverdensmesterskabet, men jeg kan desværre ikke gøre så meget, når det er pengene, der styrer. Lige fra starten har jeg sagt, hvad jeg kunne økonomisk og endda fundet lidt flere sponsorpenge mod slutningen af året, men det har ikke været nok, for det er dyrt at køre. Jeg havde nok en god chance for at ende på podiet som nummer to eller tre, så det er forfærdeligt. Jeg har med tre sejre haft min bedste sæson nogensinde og har gjort det godt med det materiale, jeg havde. Det har været op ad bakke, fordi vi ikke har haft de samme penge som de andre hold, så det har været en hård kamp. Derfor er det ærgerligt, at vi må stoppe her, uddyber Michel Nykjær ifølge Politiken.

Nika Racing er i aktion denne weekend på Suzuka-banen i Japan, men holdet har endnu ikke offentliggjort Nykjærs afløser.

Michel Nykjær undersøger for øjeblikket, om der skulle være en ledig bil i et andet team, så han kan køre sæsonens sidste løb i Kina og Macao – weekendens løb i Japan er uden for rækkevidde – og dermed forsvare sin placering i klassementet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094