23948sdkhjf

AutoDesktop-info samler fulde huse

Over 400 har meldt sig til de 11 informationsmøder, hvor Biltorvet gennemgår den nyudviklede elektroniske arbejdsplads.
Nye IT-redskaber, smartere arbejdsgange, bedre integrationer og større udbytte, er nogle af de overskrifter, bilforhandlere bliver præsenteret for, når de har tilmeldt sig et af de 11 informationsmøder, som Biltorvet fra den 10. september til og med den 1. oktober holder flere steder i landet.

Det gik lidt sløjt med tilmeldingerne i begyndelsen, men en fornyet påmindelse udløste nærmest en ketchupeffekt. Antallet af tilmeldinger har rundet 400, så det betyder, at alle 11 informationsmøder er fuldtegnede, oplyste en meget tilfreds chefkonsulent Erik Stevns på det møde, der blev holdt onsdag den 18. september hos ADP i Vejle. Her havde 34 tilmeldt sig, så også her var alle pladser optaget. Erik Stevns blev sekunderet af kundekonsulenterne Erik Møller og Morten Birk Vestergaard, der er ansvarlige for henholdsvis Syd- og Sønderjylland og Nord- og Vestjylland.

Erik Stevns indledte med at fortælle om baggrunden Biltorvet A/S og ønsket om at bryde Bilbasens monopol, og det har flere bilimportører allerede benyttet sig af. Opel, Ford, Peugeots forhandlernet er allerede med. Toyota vil være fuldt i gang inden den 31. december, og et par andre er også på vej. Deres kommentarer til brugen af systemet har været meget positive.

Pakkeløsninger

Som forhandler og bruger kan man vælge den AutoDesktop-pakke, der passer til ens behov. På et prisblad, som mødedeltagerne kunne tage med hjem, er det muligt at se, hvad pakkerne hver især koster. Den billigste standardpakke koster 59 kroner per måned inklusive to brugere. Den mellemste pakke koster 259 kroner, og den største koster 459 kroner per måned.

Der er også mulighed for at købe ekstra moduler, hvor især det nyudviklede CRM blev fremhævet til kundestyring. Det koster 1000 kroner ekstra om måneden og blev anbefalet som en god investering i en velfungerende sælgerarbejdsplads. CRM kan give det fulde overblik over salgsafdelingens aktiviteter, som skal klares her og nu, og hvad der skal følges op på senere.

Faciliteter

Blandt de faciliteter, som indgår i pakkerne, er formularer for salgsslutseddel, lejekontrakt og kørsel med prøveskilte. De lever alle op til gældende krav og designlinjer, inklusiv udfyldning, udskrivning og elektronisk arkivering. Man kan også slå op på data for hele den danske vognpark og i bilbogen for at se, om der er restgæld i bilen.

Og så er det muligt at håndtere bilannoncer til visning på internet og med fri overførsel til egen hjemmeside.

Et andet tilkøb er hjælp til oprettelse af en standard hjemmeside. Der er fem forskellige designs at vælge imellem og fuld adgang til selv at rette indhold. Man kan også tilkøbe kompabilitet til iPhone og iPad.

Selv om der var mulighed for at stille spørgsmål, var det kun få af deltagerne, der gjorde det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093