23948sdkhjf

QuickPot overtager AGL

Mere end 60 års selvstændig historie i København slut.
Den 18. februar er den gamle, københavnske dækcenter-virksomhed med fire afdelinger, Auto Gummi Lageret (AGL), blevet en del af QuickPot-kæden.

QuickPot er en danskejet kæde af dækcentre(autoværksteder, som i dag tæller over 125 uddannede dækmontører og automekanikere, fordelt på 28 værksteder.

QuickPot har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. Adm. direktør er Steen Haugaard Fransen, som også er stifter og medindehaver. Han har købt AGL af familien Ellegaard efter 18 års ejerskab.

- AGL har været et forbillede for os inden for dæk- og udstødningskultur - vi har altid set op til virksomheden, siger Steen Haugaard Fransen, som glæder sig over købet.

- Det er en rigtig god kombination - kunder og produktgrupper er ret ens i AGL og QuickPot, så det er et godt match - også placeringsmæssigt i København, siger han til DækProfil.

QuickPot overtager samtlige medarbejdere i AGL, godt 20.

De fire AGL-værksteder skifter nu navn til QuickPot, men man vil fortsat bruge det kendte AGL-navn i en periode.

AGL er et af Danmarks ældste dækværksteder, idet AGL har rødder tilbage til først i 50’erne, hvor firmaet blev grundlagt på Frederikssundsvej af Frederik Johansen, som havde været på en tur i USA, hvor han var blevet inspireret af de nye amerikanske drive-in værksteder, hvor kunder kunne få nye dæk på, mens de ventede, og han ville selv prøve ideen i Danmark. Resten er historie - AGL blev hurtigt en af de største leverandører af dæk til lavpris i Storkøbenhavn. I dag ligger hovedsædet stadig på Frederikssundsvej, mens der er filialer i Brøndby, Kastrup og Birkerød.

Fra AGL til SDS

AGL har været uden direktør og ledelse siden årets start, hvor Jonas Højland Pedersen skiftede job. AGL-direktøren siden 2010, Jonas Højland Pedersen, er således per den 1. januar begyndt som direktør for Super Dæk Service under NDI, som med 59 afdelinger over hele landet i dag er en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093