23948sdkhjf

Mekaniker race

De 21 deltagere i Mekonomen Teknik Tour sim-konkurrencen var sat på en rigtige prøve med ægte Formel Lotus og DTM-Mercedes racere på Padborg Park den 24. september.
De syv vindende værksteder fra sim-konkurrencen var Lundholms Auto, Tårs, Allans Auto, Vils, Høgh’s Auto, Skødstrup, Raadvad Karrosseri, Kolding, Borup Auto, Ringsted Bys Auto og Nyborg Autoforretning. Hvert af de syv hold bestod af fire mand fordelt på tre fra hvert af de respektive værksteder og tilsat én medarbejder fra Mekonomen. De forventningsfulde deltagere var mødt op klokken 8. Først var der morgenmad og derefter en grundig instruktion om banen, bilerne og kørslen. Allerede fra lidt over 9 var der træning, som ledte frem til den store finale mellem 15 og 16.

Relationer og gode oplevelser

- Vi har valgt at lave dette arrangement for at give en god oplevelse og så skal det også være med til at skabe tættere relationer, fortæller salgs- og marketingskoordinator Pia Bagge.

At det lykkedes på Padborg Park, var helt tydeligt. Alle gik op i det med liv og sjæl, og hvert hold perfektionerede deres kørsel på banen og ikke mindst kørerskiftene, så det kunne gå endnu hurtigere end gangen før. Én af deltagerne var Christian Høgh fra Høgh’s Auto i Skødstrup ved Århus. Det hele var dog ikke så fremmed for ham, da han kører med i den danske Legend Car serie, hvor han i øjeblikket befinder sig på en syvendeplads.

- Jeg har tidligere kørt go-cart, og kører nu med i Legend Car serien, så det med sim-konkurrencen lå nok lidt til højrebenet. Banen har jeg også prøvet før, så man kan måske godt sige, at appelsinen er landet i min turban. Men det har vel nok været skægt at køre i Lotus, og de er hurtige selv i forhold til Legend Car bilerne, som kommer rundt tre til fire sekunder hurtigere, men de er jo også bygget specielt til race, lød det fra Christian Høgh efter løbet.

De tre på sejrspodiet

Vinderne blev Høgh’s Auto fra Skødstrup med Christian Høgh, Martin Høgh, Mikkel Lillienskov og Mekonomen-indkøber Torben Lund på holdet. Andenpladsen blev besat af Raadvad Karosseri fra Kolding med Claus Nørgaard, Simon Mortensen, Lasse og Mekonomen Koldings filialchef Paw Poder. På tredjepladsen var det Allans Auto fra Skive med Allan S. Hansen, Martin Vestergaard, Jan Vestergaard og Mekonomen Skives filialchef Torben Lund på holdet.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062