23948sdkhjf

Intet til Notox-kreditorer

Der bliver ingen penge til kreditorerne i konkursboet efter Notox Ceramic Filters A/S i Åkirkeby.
Der holdes skiftesamling i Retten på Bornholm den 30. august, hvor boet forventes sluttet efter konkurslovens paragraf143, da der ikke er midler ud over, hvad der medgår til dækning af omkostninger.

Boet afsluttes dog ikke, hvis en fordringshaver stiller sikkerhed for yderligere omkostninger, oplyser Retten på Bornholm.

Notox Ceramic Filters A/S blev 20. december erklæret konkurs efter begæring modtaget 14. december.

Det var bestyrelsen, der besluttede at indgive begæring om konkurs, da selskabet ikke havde økonomiske grundlag for at udvikle salget til et niveau, der kunne skabe et rentabelt grundlag for videre drift.

Forinden havde ledelsen forgæves søgt efter nye investorer og andre muligheder for at tilvejebringe likviditet.

SBS solgte aktiviteterne

Scandinavian Brake Systems A/S meddelte i starten af marts 2010 Fondsbørsen, at Notox har solgt sine aktiviteter med produkter til et konsortium af investorer, der oprindeligt etablerede den eksisterende fabrik i Åkirkeby.

Deltagere i konsortiet er endvidere tre bornholmske investorer. Handelen blev indgået med tilbagevirkende kraft fra 1. februar 2010, og betød, at konsortiet via et nyt selskab lejede sig ind i Notox-faciliteterne i Åkirkeby i en syv års periode med en købsoption inden for fem år, skriver Bornholm.nu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093