23948sdkhjf

Mercedes-Benz CPH opruster i Nordsjælland

Afdelingen i Hillerød under Mercedes-Benz CPH har ansat Jesper Klæstrup som har været rådgiver for erhvervskunder i 25 år i Nordsjælland. Formålet er at sælge flere biler til de erhvervsdrivende, men ligeså vigtigt, at øge kendskabet til Mercedes-Benz CPH i det vigtige erhvervssegment i Nordsjælland.

Jesper Klæstrup er en erfaren herre som mange erhvervsdrivende på hjul vil nikke genkendende til i Nordsjælland. Han kommer med 25 års erfaring, senest med ni års virke som sælger for et konkurrerende mærke, Han kommer til Mercedes-Benz CPH som er inde i en positiv udvikling og med nye produktlinier på hylderne – særligt den nye Sprinter model - som kan tage markedsandele i det nordsjællandske.

Jesper Klæstrup lægger ikke skjul på, at han ser frem til at arbejde med et bilmærke, som er kendt for sin høje kvalitet, men at han samtidig mener, at der ligger en stor opgave forude med at fortælle de erhvervsdrivende i regionen om, at Mercedes-Benz CPH er tilstede med produkter i klassen.

- Hillerød er enormt vigtigt placeret midt i Nordsjælland, fordi vi her servicerer kunder fra Rungsted til Frederikssund, og videre nordpå. Desværre har Mercedes-Benz CPH ikke tidligere været tydelige nok heroppe, men det vil vi nu forsøge at lave om på blandt andet ved at tage ud og banke på døren hos de kontakter, jeg har fået de sidste 25 år heroppe. Jeg kan allerede mærke, at interessen er stigende, og kunderne sætter altid pris på, når de store rører på sig og vil tage konkurrencen op, siger Jesper Klæstrup, som har haft et par måneder til at komme ind i jobbet siden sin start i oktober.

- Hos Mercedes-Benz CPH får jeg også mulighed for at komme helt tæt på kunderne før, under og efter et salg og jeg vil i højere grad kunne agere som forretningspartner, fremfor kun en leverandør der slipper kunden efter et salg. Dette kundefokus er jeg stor tilhænger af og en stor motivationsfaktor, og det glæder jeg mig til at blive en del af i Hillerød, siger Jesper Klæstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079