23948sdkhjf

Yanmar holder hele maskinparken kørende

MI har fået importen af de japanske Yanmar-motorer og dele til motorer.
Japanske Yanmar har over 100 år på bagen og har produceret mere end 10 millioner dieselmotorer til den gule, grønne og blå sektor samt bådindustrien.

MI har fået importen af Yanmar-motorer, hvilket betyder hurtig levering fra et stort centrallager i Vejle og kompetent service.

- Vi har i forvejen Briggs & Stratton-motorer og dele på hylderne, så det er helt naturligt, at kunderne også kan købe Yanmar-dele via MI, siger MI’s direktør Kristian Jakobsen.

- 50 år i maskinbranchen har givet MI en enorm respekt for, hvor vigtigt det er at holde maskiner og redskaber i gang i højsæsonerne. Derfor har vi over 30.000 forskellige varer på lager i Vejle, så vi blandt andet kan holde den grønne sektor kørende, både når sneen daler og græsset gror, fortæller Kristian Jakobsen.

Yanmar under motorhjelmen

Der er stor sandsynlighed for en Yanmar-motor under hjelmen uanset farve og fabrikat på minigraveren, minilæsseren og alt andet grej i maskinparken. Yanmar leverer nemlig dieselmotorer til en lang række maskiner fra blandt andet Kobelco, Liebherr, New Holland, Striegel og Terex Schaeff. Og til deres egne Yanmar-kompakttraktorer selvfølgelig, som MI har forhandlet siden 2011.

Yanmar motor og dele kan købes via MI Trading, som er MI’s onlineportal for professionelle partnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062