23948sdkhjf

Ny omgang dækrazzia

Medlemmer i Folketingets Transportudvalg og Retsudvalg inviteres til dækrazzia fem steder i landet den 3.-12. september.
Rådet for Større Dæksikkerhed har i samarbejde med politiet inviteret Folketingspolitikere og pressen til landsdækkende dækrazzia i september, som omfatter kontrol og informationskampagne med fokus på dæksikkerhed og generel viden om dæk.

Igen i år afvikler rådet dækrazziaen i samarbejde med politiets færdselssektioner. Formålet med kampagnen er at øge bilisternes fokus på dækmønstrets betydning for trafiksikkerheden og dæktrykkets betydning for både sikkerhed, miljø og økonomi.

Dækrazziaen afvikles igen i fem politikredse, hvor dækspecialisterne, efter politiets ordinære kontroller, fysisk kontrollerer bilernes dæk for dæktryk og mønsterdybde samt udleverer gratis informationsmateriale og mønsterdybdemålere til bilisterne.

Dækrazziaen finder sted i følgende politikredse:

3. september – Nordsjællands Politikreds – kl. 8-16

4. september – Københavns Vestegns Politikreds – kl. 8-12

10. september – Syd- og Sønderjyllands Politikreds – kl. 15-19

11. september – Midt- og Vestsjællandspoliti – kl. 8-12

12. september – Østjyllands Politikreds – kl. 8-16

I 2012 blev der kontrolleret i alt 1613 person- og varebiler fordelt på 14 kontrolsteder. Der deltog 41 politifolk og 112 frivillige dækspecialister, hvilket gav en masse mediedækning samt god stemning blandt bilisterne som deltog, oplyser rådet.

Mere på www.daekrazzia.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093