23948sdkhjf

Søsterbiler i front ved DEC

Pitstop medvirkede til udfaldet i langdistanceløbet.
3,867 sekunder helt præcist var ved firetimers løbet Danish Endurance Championship på Padborg Park forskellen mellem vindende Martin Clausen/Jan Engelbrecht/Jacob Kristensen, Ribe/Virum/Selling i Renault Clio III, og søsterbilen fra AD Racing, der blev bemandet af Martin Frederiksen/Per Poulsen/Ole Thorborg, Odense/Årup/Odense.

Arbejdet i pitten blev reelt afgørende for udfaldet, men medvirkende var også de uheld for et par af de hurtigere biler i feltet.

Dennis Holbæk Pedersen, Bjert, var således hurtigste mand i sin danskbyggede Aquila-prototype, men en afkørsel indenfor løbets første halve time eliminerede ham. Herefter dominerede feltets eneste Ferrari, men da Casper Spanner, Skjern, kom i bilen, kørte også han af banen med skader på dæk og fælge til følge. Efter 11 minutter i pit var kørertrioen, som også bestod af Mads Andersen, Hjørring, og Tommy Schröter, Vojens, 11 omgange bagud men var blot fem omgange bagefter ved det ternede flag. Holdet vandt divisionen for de kraftigste biler.

Emil Andersen/Nicolai Nielsen, Haderslev, vandt deres debutløb i divisionen for de mindste biler. René Lund/René Hagedorn, Haderslev/Gadstrup, vandt i divisionen for tunede toliters biler, selv om de fik ødelagt bagbroen på deres bil efter en kollision.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063