23948sdkhjf

Bilhuset udvider i Rønne

Bilhuset Mogens Elmer A/S på Åkirkebyvej i Rønne har taget første spadestik til en ny udstilling på godt 500 kvadratmeter.

"Spadestikket" blev taget med en gravko, for Bilhuset har af flere årsager travlt med at få udvidelsen gjort færdig.

Direktør Torkild Hansen oplyser, at en ny EU-forordning i automobilbranchen skærper kravene til multibrandforhandlere i EU, så der alle steder stilles de samme krav til indretning og udstillingsfaciliteter til forhandling af nye biler.

Da Mogens Elmer gik ind i Bilhuset på Bornholm, var det et klart mål at bibeholde forhandlingen af Ford, Kia, Mazda og Suzuki, så derfor er det nødvendigt at udvide.

- Indkørslen flyttes i den anledning lidt nærmere rundkørslen, og det vil i byggeperioden give lidt udfordringer til parkering med videre. Vi arbejder dog på at få mere plads til parkering nu, og en tydelig skiltning vil hjælpe vores kunder, siger Torkild Hansen ifølge Bornholm.nu.

- Vi skal gerne indvie den nye udstilling til Kia og Suzuki i november, siger Torkild Hansen, der i øvrigt glæder sig over fremgangen i Bilhuset Mogens Elmer og glæder sig til at præsentere en stribe nye bilmodeller i den nye udstilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094