23948sdkhjf

Bridgestones gummi valgt til Volvos Polestar

Bridgestone’s ultra high-performance Potenza dæk, er valgt som fabriksmontering til den nye Volvo S60 Polestar gadebil, der yder hele 350 hk.
Dækket, i dimensionen 235/40 R19 96Y, har gennemgået omfattende test hos det svenske firma og er blevet godkendt til den første serieproducerede Polestar version.

En begrænset serie af den 4-hjulstrukne Volvo S60 Polestar er blevet udviklet som et pilotprojekt til det australske marked, og startede levering i juni 2013. Fremtidig levering til andre markeder vil afhænge af resultaterne fra det australske pilotprojekt.

Godt samarbejde

- Bridgestone er begejstrede for dette partnerskab med Polestar om deres gadebilsprojekt. Potenza programmet komplementerer Volvos kerneværdier omkring sikkerhed og præstationsevne, siger Edwin Van Der Stad, salgsdirektør hos Bridgestone Europe.

Polestar blev grundlagt i 1996, i samarbejde med Volvo, med henblik på at drive Volvos investeringer i motorsport. Polestar har sin primære fokus på motorsport, som til gengæld bidrager til udvikling af Volvo biler. Gennem Volvo forhandlere sælges Polestar Performance Power pakker til de Volvo ejere, der ønsker at tune deres Volvo biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078