23948sdkhjf

Et blåt skilt med god signalværdi

Martin Elkjær fra LAKexperten Nørrebro er sikker på, at KS2000 miljøcertificering nytter noget. Han blev, som kollegaen i Vamdrup, Leon Clausen, både ISO 9001 og KS2000-certificeret før sommerferien.
Sammen med sine medarbejdere fik Martin Elkjær, LAKexperten Nørrebro, en god afslutning på første halvdel af 2013, da han i slutningen af juni fik en ISO certificering i hus og samtidig fik fornyet sin KS2000 miljøcertificering.

Foruden det faktum, at det giver et godt fundament internt, så er Martin også overbevist om, at det har betydning for de signaler, man sender til sine omgivelse, når der står ISO9001 sammen med KS2000 på det blå skilt.

- Certificeringen er stadig en af de nyere i branchen, men jeg er ikke i tvivl om, at det er vejen frem. Vil man noget, kommer man på sigt længere med det blå skilt ved indgangen, siger Martin Elkjær.

Langsigtet investering

Arbejdet med at blive klar til certificeringsbesøget har været en længere proces, som har krævet en del tid, og dermed også penge for Martin Elkjær, der er i 2011 overtog værkstedet på Nørrebro.

- At blive certificeret kræver sit. Der er mange ting at tage stilling til, men jeg har heldigvis haft kvalificeret og rutineret assistance. Jeg betragter både tidsforbrug og pengene, jeg har brugt på det, som en langsigtet investering. Jeg er på mange områder stadigt "grøn" og har forsat mange år foran mig, og derfor er det vigtigt, at jeg får 110 procent styr på det administrative fundament, siger Martin Elkjær.

Certificering bidrager til overblik

Foruden et synligt kvalitetsstempel er certificeringen også et godt administrativt værktøj, for såvel ledelsen som øvrige medarbejdere. Hos LAKexperten Vamdrup har administrator Anna Clausen stået for arbejdet med at få det hele sat i system.

Godt hjulpet på vej af LAKexpertens kvalitetsprogram, LAKplus, har hun skabt overblik til gavn for alle på værkstedet.

Foruden administrative og ledelsesmæssige værktøjer er certificeringen også med til at dokumentere det gode håndværk, som i forvejen er en fast del af hverdagen hos autolakereren i Vamdrup.

- Vi leverer altid godt håndværk og tingene er i orden, når de bliver leveret hos kunden. Alle medarbejdere har en høj faglig stolthed, så den del af certificeringen har nærmest været "business as usual", fortæller indehaver Leon Clausen.

Med de nye certificeringer har i alt 24 af Lakexpertens værksteder hængt det blå skilt op på facaden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078