23948sdkhjf

Stenhøj udvider programmet

Aktiviteterne i Jens Lillelund & Co. Eftf. er overtaget af Stenhøj, som derved yderligere styrker sin position.
Mogens Have, som er ejer af Jens Lillelund & Co. Eftf., har ønsket at overdrage aktiviteterne i sit firma. Aftalen blev underskrevet den 1. april i år, og er lavet sådan, at den fungerer med tilbagevirkende kraft til årsskiftet 2012-2013. Overtagelsen er sket med medarbejdere og agenturer, som der er en del af. Blandt andet Corghi som har en meget bred palet af dækmaskiner, afbalanceringsapparater, lifte, 4-hjuludmålere og flere andre ting. Corghi har ikke kun lifte til personvogne, men også et bredt program til vare- og lastvogne. Yderligere følger agenturet på Stertil Koni også med. Firmaet har som Stenhøj specialiseret sig i lifte, men med Stertil Koni agenturet kommer Stenhøj hele vejen rundt, for liftene er beregnet til de store og tunge køretøjer inklusive lastbiler og busser, hvor liftene må løfte helt op til 45 tons.

- Vi er glade for at kunne præsentere det nye program, og vi vil også kunne levere den nødvendige service til de nye produkter. Vi har også købt navnet Jens Lillelund & Co. Eftf., men vi har endnu ikke besluttet, hvad det samlet skal hedde, men vi kører indtil videre under navnet Stenhøj Service A/S. Formålet har været klart. Vi har ønsket at få flere ben at stå på og med det nye, har vi også fået gode, solide kvalitetsprodukter knyttet til Stenhøj navnet. Kim Have, søn af Mogens, er nu ansat hos os, og han har ansvar for det tekniske og eftermarkedet. Aftalen er lavet sådan, at vi har overtaget driften, mens reservedele stadig ligger hos Mogens Have, men den del overtager vi også på sigt, siger administrerende direktør Henrik Floor Andersen.

Kørt ned af løbsk campingvogn

Dengang i foråret, hvor aftalen med Jens Lillelund & Co. Eftf. og Stenhøj blev indgået, var den nu 75 årige Mogens Have ikke klar over, at overdragelsen på en måde kan karakteriseres som en slags held i uheld.

- Firmaet er på en måde også mit livsværk, for jeg startede hos stifter Jens Lillelund i 1967, og har været med lige siden. Efter konkursen i 2009 blev det rekonstrueret, og i 2012 blev jeg eneejer af Jens Lillelund & Co. Eftf. Den 2. juni i år skete der noget, som jeg ikke havde regnet med. Den dag gik jeg ude i min have. Udenfor har vi et vejbump, og pludselig hørte jeg en høj lyd derudefra og øjeblikket efter, ser jeg en løbsk campingvogn komme lige imod mig. Jeg blev ramt. Resultatet blev ikke mindre end syv knoglebrud foruden de løse skader. I alt var jeg indlagt fem uger på Kolding Sygehus, inden jeg blev udskrevet. Min højre arm bliver aldrig mere den samme, og det kniber stadig med at gå, men jeg har ikke tabt livsmodet. Uheldet skete, fordi campingvogne ikke sad ordentligt fast på kuglen, og da bilen kørte over bumpet, faldt den af.

Glad for salget

- Selv er jeg glad for at aktiviteterne i Jens Lillelund & Co. Eftf. er overtaget af et solidt og reelt firma som Stenhøj, og på dit spørgsmål om, jeg har det godt med det, kan jeg kun svare: Ja! Og ser jeg i bakspejlet og regner ulykken med, er det kun godt, for man kan ikke drive et firma fra sygesengen, for det havde ganske enkelt ikke gået, siger Mogens Have.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063