23948sdkhjf

Seat Mii kåret som billigst at køre i

Seat-importøren fejrer det med gratis makeup.
Ifølge Bilbasen og Berlingske Business er årets bil i 2013 Seat Mii den billigste bil på det danske marked. Mii kan med en rekordlav pris per kilometer på på 1,26 kr. baseret på 20.000 kilometer om året over fire år kalde sig den mest økonomiske bil på det danske marked.

Det fejrer Seat nu ved at give gratis metallak på alle de Mii og Ibiza-modeller, der aktuelt er på lager. Det betyder, at bilen reelt bliver op til 5000 kroner billigere.

- Mii er en stor succes og bliver stadig revet ud af butikkerne. Nu gør vi tilbuddet på Mii og Ibiza endnu mere attraktivt ved at tilbyde frit tilvalg af metallak uden merpris på alle Mii og Ibiza produceret før 1. januar 2013. Det giver kunderne for 5000 kroner ekstra bil gratis, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i Seat Danmark.

Seat var sidste år det hurtigst voksende bilmærke i Danmark med knap 80 procent flere solgte biler i 2012 end 2011.

- Det skyldes en kombination af attraktive modeller, en styrket kundeindsats og meget attraktiv prissætning, mener Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

- Vi oplever massiv interesse fra bilkøberne for Seat. Især Mii, Ibiza og vores nye Leon, der netop er lanceret, er der rift om ude i butikkerne. Dertil har vi de seneste par år hos vores 30 forhandlere forbedret showrooms og trænet alle medarbejdere. Og så har vi testet det hele med de såkaldte mystery shoppers, der tester kundeoplevelsen i både salgsafdelingerne og på værkstedet. Og det giver altså positive resultater, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Tilbuddet om gratis metallak på Mii og Ibiza gælder fra nu. I alt omfatter kampagnen 231 Mii modeller og 540 Ibiza modeller. Det vil sige, at næsten 800 kunder får mulighed for at få gratis makeup til deres nye bil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109