23948sdkhjf

DSL runder 200 medlemmer

Med kollektiv indmeldelse af First Stop kædens forretninger i Dæk Specialisternes Landsforening er foreningen vokset yderligere og har nu 210 medlemmer.
First Stop kæden blev allerede i 2011 meldt ind foreningen med den første del af forretningerne, og beslutningen om et fuldbyrdet medlemskab blev taget ved årsskiftet. First Stop kædens 47 forretninger er derfor alle blevet indmeldt per 1. januar 2013.

Brian Lund fra First Stop oplyser endvidere, at det også til kommende First Stop forretninger vil være et krav, at indgå som medlem i DSL.

- Som en af Europas største dækkæder skal vi naturligvis være medlem af de landsdækkende "specialforbund". Vi synes, at der er sket rigtig mange godt tiltag gennem de sidste par år. Dækbranchens synlighed er blevet forbedret markant, og Dækrazzia konceptet, som blev iværksat sidste år, var en stor succes, som vi helt sikkert ønsker at støtte, udtaler Brian Lund.

- Det arbejde, som ligeledes foregår med påvirkning af politikerne med henblik på vinterdæk lovgivning, er utrolig vigtigt. At invitere Folketingets Transportudvalg til at afprøve forskellen mellem vinterdæk og sommerdæk på FDM Sjællandsringen har man kun held med at få på plads som brancheorganisation, tilføjer han.

Sammenhold giver styrke

Brian Lund lægger også vægt på, at First Stop forretningerne og medlemmerne i DSL skal holdes opdateret på, hvad der sker i branchen og at det er vigtigt, at medlemmer bakker op om foreningen og sekretariatet.

- Der er mange vigtige "kampe", der skal kæmpes i fremtiden, og her er det vigtigt med et stærkt sammenhold – både for foreningen og dermed for det enkelte medlem. Jo flere vi står sammen, jo stærkere bliver vi, og vi vil da helt klart også bruge det i vores markedsføring. Vi er specialister, hvilket vi naturligvis vil fortælle kunderne. Og specialister er efter vores overbevisning også medlemmer af den forening, som samler specialisterne – DSL, fastslår Brian Lund.

Synlighed

- Det er glædeligt, at flere og flere beslutter at bakke op om egen branche og foreningens virke. Vi har desværre måttet sige farvel til AGL, som indgav opsigelse af deres fire forretninger allerede sidste efterår, men jeg håber da, at de på et tidspunkt igen melder sig ind, siger Volker Nitz, direktør i foreningen.

- Jeg synes, at vi de senere år virkelig har formået at synliggøre foreningen både i forbrugernes og mediernes bevidsthed, opnået anerkendelse rigtig mange steder og er igen blevet en organisation, som man oftere og oftere tager med i sine betragtninger, når der er emner, der skal drøftes. Oprigtig talt synes jeg, at alle der bedriver dækvirksomhed, burde melde sig ind i foreningen, for vi arbejder jo netop for at forbedre vilkårene for dækspecialisterne på mange fronter. Det kommer jo de enkelte virksomheder til gode, store som små, siger han.

- Vi håber og vil arbejde på, at endnu flere dækspecialister melder sig ind i foreningen og støtter op både om kollegerne og deres egen branche. Der er stadig mange emner at arbejde med, og jo større opbakning der er at få, jo lettere bliver opgaverne som regel. Endvidere er der jo masser af aftaler og tilbud, som det enkelte medlem også kan drage nytte af i sin forretning, så der er ingen grund til at holde sig tilbage, opfordrer Volker Nitz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078