23948sdkhjf

Sætter både Ford og Nissan på højkant

Kjærgaarden Auto skyder det nye år i gang med chancen for at vinde en Nissan Micra eller en Ford Ka.
Traditionen tro holder Kjærgaarden Auto nytårskur i årets første weekend. Den 5. og 6. januar er der åbent i forhandlerens to afdelinger i Hillerød og Frederikssund, og som sædvanlig er alle sejl sat til for at lokke kunderne indenfor.

- Vi plejer at have rigtigt travlt i den weekend, fortæller direktør for Kjærgaarden Auto, Torben Jeppesen.

- Det er traditionelt et tidspunkt, hvor vores importører laver en masse særligt gode tilbud og konkurrencer til kunderne, og vi laver også selv nogle særtilbud som forhandler, siger han.

De gode tilbud fra importørerne inkluderer blandt andet en prisnedsættelse på Ford Ka, der frem til den 31. januar kan købes fra 69.980 kroner. Det gør den lille Ford til en af de absolut billigste biler på markedet. Ford har også lanceret den nye Ford Focus, der som den første bil nogensinde vandt fire af NCAP's sikkerhedspriser og den nye Ford Fiesta med Active City Stop.

- Ford bruger også weekenden til at slå på tromme for deres nye B-Max, hvor det helt store trækplaster er manglen på en midterstolpe, siger Torben Jeppesen.

Hos alle Ford-forhandlere landet over kan man desuden deltage i Fords store konkurrence, hvor hovedpræmien er en spritny Ford Ka til den heldige vinder.

Kan vinde en Micra

Også Nissan har besluttet at give den gas i årets første weekend. Ligesom Ford sætter en Ka på højkant, har Nissan lavet en nytårskonkurrence med en ny bil som hovedpræmie. Kunderne får udleveret et skrabelod hos Nissan-forhandlerne, og kan vinde en række mindre gevinster på det lod. Uanset om der er gevinst på loddet eller ej, deltager alle lodder dog i lodtrækningen om en Nissan Micra.

- Micraen er desuden sat ned til 99.990 kroner, og på den store Juke kan man spare op til 47.000 kroner, siger Torben Jeppesen.

Nissans andre modeller Note og Qashqai har også fået slået en god bid af den normale pris i anledning af nytåret, og Torben Jeppesen forventer, at især Qashqai´en vil være populær blandt nytårskunderne.

Kjærgaarden Auto har afdeling på Kocksvej 40 i Frederikssund, hvor der sælges Nissan og Chevrolet og på Lokesvej 4 i Hillerød, hvor der sælges Nissan og Ford. Begge afdelinger har åbent kl. 11-16 i weekenden den 5. og 6. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078