23948sdkhjf

Lav tyngde i ny BMW 4-serie Coupé

Den nye BMW 4-serie Coupé har større akselafstand, bredere sporvidde og lavere frihøjde end den BMW 3-serie Coupé, den er afløser for.

Den lavere undervogn har medført, at bilens tyngdepunkt er sænket til under 500 millimeter, hvilket er lavest i BMW-familien og gør 4-serie Coupé til en af BMW’s mest sportslige serieproducerede modeller, lover bilfabrikanten.

Den fås i første omgang med den sekscylindrede benzinrækkemotor i BMW 435i Coupé, den firecylindrede benzinmotor i BMW 428i Coupé og den ligeledes firecylindrede dieselmotor i BMW 420d Coupé. Alle tre motorer er udstyret med den sidste nye BMW TwinPower Turbo-teknologi, og ydelsen strækker sig fra 184 hk (135 kW) til 306 hk (225 kW).

Motorkraften overføres som standard til baghjulene via en manuel sekstrins gearkasse, men samtlige motorvarianter kan, som ekstraudstyr, kombineres med en ottetrins sportsautomatgearkasse med skiftepadler på rattet. De to modelvarianter med benzinmotor kan desuden fås med firehjulstræk (xDrive) som ekstraudstyr.

BMW 4-serie Coupé udmærker sig også ved brændstofbesparende og emissionsbegrænsende teknologiske løsninger såsom automatisk start/stop-funktion, genvinding af bremseenergi, gearskiftindikator og behovsstyrede forbrugsenheder – uden at BMW oplyser om CO2-værdier på nuværende tidspunkt. Kørselsfunktionen Eco Pro gør det muligt at skære op til 20 procent af brændstofforbruget.

Priser på de nye modeller vil være klar i efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101