23948sdkhjf

Ajour med Danmarks autobranche

2013 TEGNER OGSÅ GODT for Agramkow i Sønderborg: Et nyt anlæg til BMW i Brasilien, otte nye maskiner til en bilfabrik i Irak og en ordre på 25 millioner kroner til Mercedes i USA. Successen fra 2012 fortsætter åbenbart for Agramkow Fluid Systems A/ S i det nye år. Firmaet følger budgettet halvårligt, men alt kan stadig ske, så det er svært at sige, hvor man ender i 2013, siger Christian Cordsen Nielsen og begrunder sin tilbageholdenhed med, at virksomheden lever af projekter - ikke standardvarer. Ud over virksomhedens globale tilstedeværelse - som den eneste inden for højteknologiske processystemer til hvidevare- og bilbranchen - skyldes virksomheden store succes, at den har introduceret flere nye koncepter. I 2013 vil den bruge syv millioner kroner kroner på yderligere udvikling. Selv om virksomheden har åbnet produktion i Kina, slår direktøren ifølge JydskeVestkysten fast, at Agramkow hører hjemme i Sønderborg.

MENS DANSK SHELL KOM ud med et underskud på godt en milliard kroner, præsenterede Danmarks mest karismatiske benzinkonge, 75-årige Olaf Haahr i Vejle, forleden et nyt millionoverskud. Benzinkongen kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på knap 2,7 millioner kroner mod godt 8,2 millioner kroner året før, skriver Vejle Amts Folkeblad.

BILHUSET MOGENS ELMER A/S i Rønne oplever et meget stort arbejdspres på værkstedet op til ferien og søger ekstra medarbejdere. Adm. direktør Torkild Hansen fortæller ifølge Bornholm.nu, at Bilhuset søger efter en mekaniker og reservedelsmedarbejder. - Vi kan ikke følge med efterspørgslen, og især op til ferien er presset stort, Vi bryder os jo ikke om, at kunder skal vente op til tre uger for at få deres bil serviceret, men det er desværre det, nogle af vores kunder må leve med lige nu. Vi gør dog umage for hurtigt at få suppleret op på staben, siger Torkild Hansen. Med til at øge stressfaktoren er, at Bilhuset netop har skiftet til nyt edb, hvor koderne skal samkøres med hoved afdelingen i Søborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094