23948sdkhjf

Showroom til katten og bøflen

Terminalen Aarhus, der er autoriseret Jaguar og Land Rover forhandler, åbnede et 640 kvadratmeter showroom og nyrenoveret værksted på Grenåvej i Risskov.
Forleden slog Terminalen Aarhus dørene op til sit nye showroom, som skal huse de eksklusive bilmodeller fra Jaguar og Land Rover og samtidig danne rammerne om en endnu bedre kundeoplevelse.

- Vi har glædet os meget til færdiggørelsen af byggeriet, som blandt andet kommer til at betyde bedre faciliteter for vores kunder. Showroomet er opført i fuld overensstemmelse med de nyeste krav fra Jaguar og Land Rover fabrikken til både indretning, belysning og materialer. Derudover har også værkstedet og indskrivningen fået en overhaling med nyt gulv, lys og vægge – samt selvfølgelig alt det påkrævede specialværktøj – så forretningen nu fremstår topmoderne, fortæller filialdirektør Morten Bøhm Jørgensen.

Jubelbrøl

Det nye showroom har plads til 14 biler i udstillingen. Hermed bliver det muligt for interesserede bilentusiaster at komme helt tæt på de luksuriøse, nye bilmodeller fra de traditionsbundne britiske bilmærker Jaguar og Land Rover. En af de nye bilmodeller, som uden tvivl vil tiltrække sig en hel del opmærksomhed, er den nye Jaguar F-TYPE.

- Det er sjældent, at jeg oplever voksne mænd i gode jobs udbryde jubelråb, som da vi startede motoren med den "fede lyd". Jeg forventer ikke at sælge mere end et par F-typer om året. Men drømmebilerne vil helt sikkert have en tiltrækkende effekt, og dermed et nybilsalg af vores øvrige modeller fra Hyundai, Honda, Fiat samt vores brugte i selvstændige udstillinger. Dermed er vores store udgift til "drømmeland" givet godt ud, siger, Morten Bøhm Jørgensen.

Klædt på til råd

Terminalen Aarhus har været autoriseret Land Rover forhandler siden 2004, mens Jaguar er et helt nyt mærke i forretningen. Til at rådgive potentielle kunder omkring de eksklusive bilmodeller stiller Terminalen Aarhus med en lille håndfuld dedikerede medarbejdere, som gennem uddannelse i både ind- og udland er klædt på til at besvare spørgsmål om alt fra motorer og køreegenskaber til finansiering. Målsætningen for det kommende år at sælge 100 Jaguar og Land Rover modeller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063