23948sdkhjf

54 med i lakkæde

LAKexperten melder om fremgangsår og god opbakning.
LAKexperten A/S afholdt i april generalforsamling, og kædens aktionærer kunne endnu engang glæde sig over et år med vækst og fremgang.

Ved generalforsamlingen blev kædens nyeste aktionær præsentret, nemlig LAKexperten Frederikssund – Centervejens Autolakering. Herudover har kæden siden sidste generalforsamling budt velkommen til yderligere tre aktionærer, nemlig LAKexperten - Struer, LAKexperten - Lakskadecentret og LAKexperten - Vejle. Således kunne bestyrelsesformand Per Larsen starte sin beretning med at præsentere i alt 54 værksteder, som er det højeste antal i kædens historie.

Samtidig kunne Per Larsen og berette om aktiv deltagelse i kædesamarbejdet med det ligeledes højeste fremmøde nogensinde.

- En mødeprocent 85 procent henover et helt år er utrolig flot. Aktionærerne er engagerede, og det er derfor en selvfølgelighed, at man deltager aktivt i udvikling, optimering og gode diskussioner. Det høje engagement og åbenhed over for hinanden giver alt i alt en stærk kæde og et godt fundament til fremtidens spændende udfordringer, sagde han.

Fokus på næste generation

Både i kædens strategi og i dagligdagen er der fokus på næste generation hos LAKexperten. 26 nye svende er udlært fra LAKexperten værksteder over hele landet – og langt de fleste forsætter hos deres mester efter endt læretid. Ved DM i Autolakering 2012 markerede kæden sig endnu engang stærkt med hele seks ud af i alt ti deltagere.

Samtidig kunne alle kædens aktionærer glæde sig over, at det igen blev LAkexperten, som vandt mesterskabet, da Mathias Frimor fra LAKexperten – Thisted kunne hyldes som vinder, og Jesper Bønlykke fra LAKexperten – Svendborg fik en flot 3. plads.

Arrangementer for alle

Foruden den årlige generalforsamling afholdtes der i det forgangene år også en lang række andre bredtfavnende arrangementer. Blandt andet er der etableret et netværk bestående af administrative medarbejdere, som mødes flere gange årligt med henblik på erfaringsudveksling og arbejde med konkrete problemstillinger fra hverdagen.

I august gentog LAKexperten succesen fra 2011 og inviterede alle medarbejdere i hele kæden til Grandprix stævne på Jyllandsringen. Herudover afholdtes en række erfa-, regions- og kædemøder for aktionærer og ledende medarbejdere og som noget helt nyt efteruddannelse sammen med kunder.

ISO certificeringer

Mange værksteder landet over er den det seneste år blevet KS2000/ISO9001 certificerede. Også her markerer LAKexperten sig helt i front, oplyser en pressemeddelelse.

Ved generalforsamlingen kunne der således berettes om 23 certificerede LAKexperten værksteder ud af i alt 32 på landsplan. Et faktum bestyrelsesformanden betegner som meget tilfredsstillende og et signal om, at LAKexperten optræder helt i tråd med kædens slogan, der siger, at kvalitet er mere end farve.

Ny næstformand

På valg til bestyrelsen var Ole Elkjær, Ib Møller Pedersen, Bjørn Mikkelsen og formand Per Larsen. Der var genvalg til alle, og bestyrelsen ser derfor forsat ud som følger: Per Larsen, Ib Møller Pedersen, Morten F. Nielsen, Michael Elkjær, Frank Mosegaard, Bjørn Mikkelsen og Ole Elkjær.

Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig med Per Larsen som formand og Bjørn Mikkelsen som ny næstformand. Han overtager pladsen efter Ib. Møller Pedersen, som dermed forsætter som menigt bestyrelsesmedlem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078