23948sdkhjf

Velbesøgt bilshow i Hillerød

Hillerød Bilshow 2013 i weekenden blev velbesøgt. Der var velholdte brugte biler, chance for gratis cirkusbilletter, kampagnepriser, tulipan-weekend og skarpe nyheder på programmet.

Hos Knud Nielsen A/S på Frejasvej var der så stor søgning, at parkeringspladsen var ganske spækket, og han erkendte da også, at han aldrig havde set så mange fremmede bilmærker foran sin butik før.

Knud Nielsen forhandler Opel og Kia, og han fortæller til Frederiksborg Amts Avis, at personalet tog imod cirka 300 gæster i løbet af lørdagens første åbningstimer.

- Det var ganske overvældende, og jeg må sige, at det især var den nye Opel Adam, der løb med opmærksomheden. Faktisk har vi først premiere på bilen den 15. og 16. marts, og vi har overhovedet ikke annonceret med modellen, fortæller Knud Nielsen til avisen.

Han anslår, at cirka 1000 kunder var på besøg, og han har ikke et endeligt overblik, hvor mange biler, butikken har solgt - men der er skrevet en del købskontrakter.

- Det er udstillinger som denne, der giver os travlhed resten af året, siger han.

Hos Kofoed & Thomsen A/S var der forventninger om en kanon weekend. Dels var der reklameret med skarpe priser på en række nyere biler, og dels var der i lighed med de øvrige deltagere i Hillerød Bilshow tilbud på fordelagtig finansiering.

Og hos Jønssons Auto A/S var der et længe ventet og vaskeægte gensyn med en kær "gammel" kending: Seat - den såkaldte spanske tysker - bliver nemlig fremover forhandlet hos Jønsson på Krakasvej. Selv om dørene først slås op for Seat til marts, var det muligt i weekenden at opleve blandt andet den nye Seat Leon, hvis design har vakt interesse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064