23948sdkhjf

Stunts og indsigt på årsmøde

Politisk redaktør på TV2, Henrik Qvortrup, og tidligere otte gange verdensmester i motorcykel- og bilstunts, Erik W. Pedersen, er inviteret til at holde oplæg på D.A.F./FAI’s første fælles årsmøde torsdag den 23. maj kl. 13.00-16.00 på Hindsgavl Slot ved Middelfart.

Henrik Qvortrup vil på sædvanlig kompetent og erfaren vis give en analyse af den politiske situation - med perspektiver til autobranchen og de udfordringer og muligheder, som ligger heri for forhandlere, lakererier og værksteder.

Erik W. Pedersen har arbejdet professionelt med både elite sportsudøvere og erhvervsfolk og holder et inspirerende oplæg om motivation og optimering af egne ressourcer.

Carsten Færge fra Kapitalbørsen er inviteret til at tale om nogle af de nye services, som D.A.F. og FAI kan tilbyde medlemmerne, herunder blandt andet oprettelse af en professionel bestyrelse.

Derudover er FDM inviteret til at komme og tale om kvalitet i skadesreparationer samt det samarbejde med forsikringsselskaberne, som D.A.F. og FAI kontinuerligt arbejder på at optimere for medlemmerne.

Tilmelding til årsmødet er påkrævet på mail jl@daf.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094