23948sdkhjf

Realistiske brancheforhold

DER ER BRUG FOR:Der er brug for tilgang af nye svende til autoværkstederne. Og mange unge ønsker en mekaniker-uddannelse, der kan føre vidt til mange jobs i alskens brancher. Men det er ikke alle værksteder, der magter at tage en lærling. Derfor er det en kærkommen mellemløsning, at vi har skolepraktik, der tilmed kan forløbe realistisk og flot, som vi kan berette i denne udgave af Motor-magasinet.

I ROSKILDE LÆRER de unge at møde tidligt, få udstukket opgaver – og tilmed prøve mange avancerede reparationer af, som de næppe havde fået lov til at tumle med på et "rigtigt" værksted. Det er da positivt. Det er også godt, at værksteder, selv om de har "hamstret" lærlinge med tilskud, alligevel finder ud af, at en skolepraktik-elev kan bruges, når der er behov for vikariater, som ofte vokser til fastansættelse.

REALISME ER DER også brug for hos Skat, som heldigvis virker mere imødekommende overfor bilforhandlerne omkring kontrolaktioner. Der er kommet nye boller på suppen, i kraft af politisk pres fra ikke mindst forhandlernes organisation D.A.F. Det nytter at stå sammen og have slagkraftige brancheforeninger, der kan tage tyren ved hornene. Husk det, hvis du stadig står uden medlemskab af en brancheforening, hvad enten man er mærkeværksted, frit værksted, lakerer eller brugtvognsforhandler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078