23948sdkhjf

Autogrossist uddanner biløkonom

Ansættelse af en biløkonomstuderende er en god investering i fremtiden, påpeger FTZ.
Det har længe været et ønske for autogrossisten FTZ Autodele & Værktøj A/S at ansætte en biløkonomstuderende, og i år er det lykkedes at finde en egnet kandidat til opgaven.

FTZ har således per 1. september ansat en biløkonomstuderende Kristian Sørensen, som er uddannet handelselev hos FTZ Roskilde den 31. august 2012. Han har nu fået chancen for at videreuddanne sig som biløkonom.

- Ansættelse af en biløkonomstuderende er en god investering i fremtiden, og FTZ yder hermed en ekstra indsats for at sikre sig nogle af de mest velkvalificerede unge til branchen, som kan hjælpe med at drive udviklingen, påpeger direktør Jens Sørensen.

En biløkonom er en markedsføringsøkonom med speciale i bilbranchen. Uddannelsen som biløkonom tager to et halvt år og starter med virksomhedspraktik cirka fem uger. Herefter er den biløkonomstuderende i praktik i virksomheden én dag om ugen.

På 4. semester skal den studerende i tre måneders praktikophold - gerne i en udenlandsk bilvirksomhed, og det sidste halve år af uddannelsen arbejder den studerende fuld tid som trainee i uddannelsesvirksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079