23948sdkhjf

Bilhuskoncept i Viborg

To af byens rutinerede kræfter inden for autobranchen, Per Carstensen og Gert Vestergaard, er gået sammen om at skabe et nyt bilhus.
Med 14.000 forbipasserende biler i døgnet er der ganske givet mange, der har bemærket, at der atter er liv i lokalerne på hjørnet af Katmosevej og Holstebrovej i Viborg.

Skiltene, der bekendtgør, at der er tale om Mekonomen Autoteknik, er nemlig allerede hængt op på gavlene, og indenfor arbejder håndværkere og montører på højtryk for at nå at blive færdige inden åbningen i slutningen af januar.

Bag det nye Mekonomen værksted står to velkendte ansigter fra byens bilbranche: Per Carstensen har i over to årtier drevet PC Autodele på Bøssemagervej. Når Mekonomen Autoteknik på Holstebrovej åbner flytter de tre medarbejdere fra værkstedet med Per Carstensen, og PC Autodele lukker.

Den nye duo fuldendes af Gert Vestergaard, der gennem de sidste 14 år har arbejdet som afdelingsleder hos Volvo/ Renault Dahl Pedersen i Viborg.

De to kommende kompagnoner har igennem årene mødtes perifert, når Gert Vestergaard skulle afhænde en ibyttetagen bil fra Dahl Pedersen. Her var det til tider med Per Carstensen som køber, men det var faktisk på nakken af en jernhest til en spinningtime for godt et år siden, at en storsvedende salgschef og en prustende værkstedsejer kom til at tale sammen om at skabe noget nyt i Viborg. Per Carstensen gik nemlig og rodede med nogle planer om at bygge et nyt værksted, og da han viste Gert Vestergaard tegningerne, blev det starten til det nye samarbejde. Igennem en årrække havde Gert Vestergaard haft drømmen om at få sit eget bilhus, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Resultatet af ideudviklingen mellem Gert Vestergaard og Per Carstensen føres i disse dage ud i livet på Holstebrovej 36. På den hektiske byggeplads forsøger de to kompagnoner at holde overblikket.

Fem mekanikere

Bygningen, der tidligere husede FC Bremser og Kobling og seneste Mekonomen reservedelssalg, er efterhånden svær at kende. Beklædt i Mekonomens let genkendelige farve-identitet, sort og skarp gul, gør bygningen i sig selv opmærksom på, at her er tale om noget nyt.

Indenfor er montører i gang med at installere hele ni lifte i gulvene. Antallet vidner om et højt ambitionsniveau for værkstedet, der skal beskæftige fire-fem mekanikere, der hver især kommer med specifik viden om hver sit bilmærke.

Værkstedet skal nemlig være et seriøst alternativ, både når det kommer til service og reparation af samtlige bilmærker, der er repræsenteret på vejene i og omkring Viborg.

Hos Mekonomen Autoteknik vil man også sætte sit præg på, hvilke biler viborgenserne kører i. Foruden værkstedet vil der således også være salg af biler på adressen - både til private og til erhverv, skriver Viborg Stifts Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078