23948sdkhjf

Kias GTI klar til gaden

Den nye højtydende 204 hk GT model fra Kia kunne opleves som banevogn under Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj forleden. Nu er Kia Pro Cee'd GT klar hos de danske forhandlere til salg den 24.-25. august for 349.999 kroner vejledende.

Den hurtige GT-model er udstyret med en ny version af Kias 1-6-liters GDI turbo benzinmotor og en sekstrins manuel gearkasse. De 204 hk og et moment på 265 Nm giver en topfart på 230 km/t og en acceleration fra 0-100 på 7,7 sekunder.

GT-modellen har fået nye frontgitre og lygteklynger, dybere kofangere, juvel-lignende fire-punkts LED-kørelys, nye tågelygter, aktive xenon-lygter, dual-udstødningsrør, specielle GT 18-tommer alufælge, iøjnefaldende røde bremsekalibre og GT-skørter i siderne.

Indvendigt er GT-modellen udstyret med Recaro-sportssæder i sort læder, alupedaler, læderindtræk, specielt GT læderrat / gearknop, tonede ruder og en racerbil-inspireret TFT skærm, der viser moment og turbotryk.

Bilen er udstyret med alt i sikkerhedsudstyr - herunder seks airbags og antiskrid til hverdagens gadekørsel.

Pro Ceed GT er spækket med komfortdetaljer - tozonet klimaanlæg med køling i handskerum, ventilation i bag, sædevarme, varme i rattet, ratbetjent fartpilot med speed limiter, nøglefri start/stop, regnsensor, elektronisk nedblændeligt bakspejl, kabinevarmer, el-indklappelige sidespejle, parkeringssensor og en syvtommers touch skærm med blandt andet audio-system, bluetooth, dæktryksmåler og bakkamera/bakalarm.

Der skal lægges 15.000 kroner til de 350.000 for femdørs-versionen, som forventes til Danmark primo oktober. Pro Cee'd GT fås også som van til 199.999 kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125