23948sdkhjf

Hårde negle med bløde maver

VI ER I EN mandsdomineret branche, hvor det ofte er den grovkornede værkstedshumor, der florerer i virksomhederne. Og så er der alle de faktorer omkring selve arbejdet, der også kan være grovkornet og svære at sluge. Psykisk arbejdsmiljø er ikke noget, man taler meget om indenfor autobranchen. Men det burde vi. Eller i hvert fald give plads til en kultur, hvor der bliver afsat tid til at tale om arbejdet og samarbejdet – uden at der nødvendigvis behøver gå "lilla tørklæder og urtete" i den.

SOM VI SKRIVER i denne uges tema om miljø, kan der være god grund til som arbejdsgiver at fremme det gode samarbejde og sørge for gode arbejdsforhold på alle måder. Det kræver naturligvis såvel mentalt som økonomisk overskud. Og dog – for økonomien vil automatisk blive bedret, når medarbejderne har det godt med chefen, hinanden og det daglige arbejde; at de føler sig klædt på til den arbejdstype og det omfang, der forventes af dem.

SÆRLIGT VIGTIGT ER DET, når vi nu så gerne vil tiltrække unge til branchen. Og i øvrigt går til biddet politisk for at få hævet, helst fjernet, reparationsgrænsen, så der kan blive ansat flere i autobranchen, hvilket også Håndværksrådet, meget rigtigt, gerne ser indført permanent allerede nu. Pas på hinanden – der bliver flere af os derude.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079