23948sdkhjf

Lego og Ferari i skøn forening

Shell lancerer i samarbejde med Ferrari og Lego en helt ny Ferrari-serie til glæde for motorsports- og legoentusiaster kloden rundt.
Lego har i over et år arbejdet på at skabe seks Lego-biler baseret på nogle af de mest ikoniske køretøjer i Ferraris historie. Startskuddet har nu lydt – og de seks eksklusive Lego-Ferrari’er er klar til start.

- Denne kampagne repræsenterer den fælles passion for performance og innovation, som Shell og Ferrari sammen står for – samtidig har den det sjove og fantasifulde islæt, som Legobrandet tilfører. Uanset om man er fan af Ferrari, motorsport eller Legoklodser, tror vi, at vores kunder vil kunne lide kampagnen, siger Per Ollikaninen, produktchef hos Shell.

Henover sommeren får man en gratis Lego Ferrari, hver gang man tanker mindst 30 liter Shell V-Power.

Kampagnen fejrer Shells tekniske partnerskab med Ferrari, som nu er over 60 år gammelt.

Bilerne er udstyret med den mindste “pull-back"-motor, der nogensinde er produceret i Legos historie – og i dansk legetøjshistorie i det hele taget. Lego-Ferrari’erne kan køre mindst to meter – og vil kunne klare mindst 300 "træk". Udover de seks Ferrari’er har Lego og Shell også udviklet tre unikke Lego-minifigurer.

Bilerne er Ferrari F150 Italia, Scuderia Ferrari Truck, Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB), Ferrari F40, Ferrari FXX og Ferrari 458 Italia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062