23948sdkhjf

Messe-trængsel

Grossisten au2parts holder sin messe i Ballerup til oktober - samtidig med Auto Teknik i Herning.
Der bliver fast arbejde til leverandørerne til den danske autobranche på messeområdet til efteråret.

Kort tid efter den store internationale autotekniske messe i Paris, Equip Auto (16.-20. oktober), som altid finder sted hvert andet år i Paris i uge 42 - forskudt af Automechanika i Frankfurt - har den danske grossist netop meldt ud, at man gentager sidste års au2messe, som i 2012 foregik i Forum i Horsens den 24.-25. oktober.

I år foregår au2messen på Sjælland, nemlig i Ballerup Super Arena den 23. - 24. oktober kl. 17 - 21. Sidste år havde au2messen 70 udstillere og et ukendt antal besøgende.

- Vi har valgt at fastholde au2messen i uge 43 trods Auto Teknik i Herning, siger Sanne Fredsøe, marketingansvarlig hos au2parts i Århus.

Hun regner med lidt flere udstillere i år.

- Vi planlægger arbejdende stande, hvor relevante produkters funktion demonstreres for deltagerne. Alle gæster har fri adgang til mad og drikke på messedagene, oplyser hun.

Odense

Auto Teknik 2013 afholdes i samme periode og under samme tag som Biler Biler Biler i MCH Messecenter Herning den 24-27. oktober. Den arrangeres af det nordiske event- og marketingbureau Goodwill ApS, som overtog aktiviteterne og driften af Danske Fagmesser sidste år.

Endelig finder FTZ Fagmessen sted et par uger senere, nemlig i Odense den 6.-7. november. Sidste år havde messen 157 udstillere og over 10.000 besøgende på den 10. jubilæumsmesse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125