23948sdkhjf

Biløkonomstuderende øvede sig i at træffe beslutninger

28 biløkonomstuderende fra Aarhus og Lyngby dystede i torsdags den 20. juni fra kl. 13-19 om at lede Toms Autohandel A/S på bedste vis.
Det nyudviklede simuleringsspil Toms Autohandel A/S var et blandt flere programpunkter i et tætpakket kursusforløb for biløkonomer, afholdt på Erhvervsakademi Aarhus over to dage. Spillet varede seks timer, hvorefter facilitator og udvikler af simuleringsspillet Per Hjorth Green fra Procuratio udpegede en vinder blandt de fire konkurrerende grupper.

- Det var fascinerende at se, hvordan deltagernes evne til at analysere og træffe beslutninger udviklede sig hen over simuleringen, siger Per Hjorth Gren.

Klar strategi

Vindergruppen vandt efter en hård konkurrence med 17 points, udregnet efter økonomiske resultater og eksekvering af strategi. De seks studerende var begejstrede efter det intense forløb med beslutningstagning bestående af fire runder med oplæg omkring strategi, organisation og benchmarking.

- Det var spændende at se, hvordan vores beslutninger omkring blandt andet proces og markedsføring påvirkede salget og det efterfølgende resultat. Heldigvis havde vores gruppe lavet en klar strategi, som vi fulgte hele vejen igennem, siger en af vinderne, Thomas Hensen, der sideløbende med sin biløkonomuddannelse er ansat i Autohuset Vestergaard i Kolding.

Voksede med opgaven

Ifølge uddannelseskoordinator Finn Rolighed fra biløkonomuddannelsen vil simuleringsspillet blive brugt fremover som led i undervisningen.

- Spillet er en praksisnær og effektiv måde at lære på, og det var dejligt at se, hvordan vores studerende voksede med opgaven omkring det at drive en bilforretning. Simuleringen var en perfekt afslutning på vores to kursusdage med fokus på lean, procesoptimering og ledelse, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079